eur:
394.68
usd:
366.71
bux:
71580.11
2024. július 3. szerda Kornél, Soma
A díszpolgári címmel kitüntetett Mészöly Kálmán volt válogatott labdarúgó, szövetségi kapitány a Fővárosi Közgyűlés ünnepi ülésén az Újvárosháza dísztermében 2018. június 19-én. Idén az elismerő címben nyolcan részesültek.
Nyitókép: MTI Fotó: Kovács Tamás

Kórházba került a "Szőke Szikla"

Lapértesülés szerint súlyos állapotban szállították kórházba a Vasas ikonját, Mészöly Kálmánt.

A János Kórház belgyógyászati osztályán ápolják Mészöly Kálmánt - írja a Sportal. A Vasas és a magyar válogatott ikonikus labdarúgója információink szerint kritikus állapotban került kórházba.

A loép később beszélt Mészöly Gázával, a fiával. Ő elmondta, hogy

bár az első hírek aggodalomra adtak okot, de édesapja állapota kielégítő.

Mindenkinek köszönetét fejezte ki, aki aggódik Mészöly Kálmánért.

A magyar válogatott korábbi szövetségi kapitánya az elmúlt években több alkalommal is kórházi ápolásra szorult. Legutóbb a 80. születésnapján, illetve a Budafok 2020-as első NB I-es mérkőzésén jelent meg a nyilvánosság előtt.

Címlapról ajánljuk
Gálik Zoltán a Patrióták Európáért szövetségről: sok a kérdőjel, de akár teljesen új színezetet is adhatnak az EP-nek

Gálik Zoltán a Patrióták Európáért szövetségről: sok a kérdőjel, de akár teljesen új színezetet is adhatnak az EP-nek

Az 1970-es évek vége óta egyre több politikai kompetenciát szerzett az Európai Parlament, és frakcióinak – az Európai Tanács mellett – jelentős szerep jut az uniós jogalkotásban – mondta az InfoRádióban a Budapesti Corvinus Egyetem docense. Gálik Zoltán hozzátette: az EP-képviselőknek a politikai közösségformálás szempontjából is nagyon fontos a frakciótagság.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.03. szerda, 18:00
Giró-Szász András
politikai tanácsadó
Amerikai béketerv szivárgott ki Ukrajnáról, Nyugat-Európában bukkant fel egy orosz tengeralattjáró – Ukrajnai háborús híreink szerdán

Amerikai béketerv szivárgott ki Ukrajnáról, Nyugat-Európában bukkant fel egy orosz tengeralattjáró – Ukrajnai háborús híreink szerdán

Antony Blinken amerikai külügyminiszter és Andrij Jermak, az ukrán elnök kabinetfőnöke kedden Washingtonban találkozott, hogy megvitassák a NATO-tagországok azon szándékát, miszerint Ukrajnát közelebb hozzák a szövetséghez. A találkozóra éppen egy héttel a washingtoni NATO-csúcstalálkozó előtt került sor - számolt be a Reuters. Az ukrajnai háború kezdete óta legalább két esetben is tevékenykedtek orosz tengeralattjárók Írország partjainál – írta meg a Bloomberg hírszerzési források alapján. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború aktualitásaival.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×