eur:
393.11
usd:
364.06
bux:
72019.22
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Tam Courts, a Honvéd vezetőedzője a labdarúgó OTP Bank Liga 6. fordulójában játszott Budapest Honvéd – Újpest FC mérkőzésen a Bozsik Arénában 2022. szeptember 1-jén.
Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Újabb NB I-es futballcsapat válthat edzőt

Lapértesülés szerint a Budapest Honvéd napokon belül elköszön Thomas Courtstól.

A Nemzeti Sport értesülései szerint a szombati, Felcsúton elszenvedett 1–0-s vereség után elfogyott a türelem Kispesten: Thomas Courtsot meneszti a klub. A skót edző irányításával, aki a nyáron szintén rövid honvédos kaland utána elküldött Nebojsa Vignjevic helyére érkezett, a bajnokság egyharmada után a csapat a tizedik helyen áll, csupán a Mezőkövesdet és a Vasast előzi meg egy ponttal.

A sportlap szerint a Honvéd egy-két napon belül bejelentheti Courts távozását, és tudni véli, hogy a stáb több tagjától is elköszön a klub.

Az első számú jelölt a kispadra a horvát Dean Klafuric, az 50 esztendős szakember korábban – többek között – dolgozott a Dinamo Zagrebnél másodedzőként, vezetőedzőként irányította a Legia Warszawát, legutóbb pedig a Slaven Belupo élén állt.

Címlapról ajánljuk
Választanak a britek - Ezek az összetevők vezettek a konzervatív mélypontig

Választanak a britek - Ezek az összetevők vezettek a konzervatív mélypontig

Történelmi vereség - erre van a legnagyobb esély a csütörtöki brit választásokon. Pedig néhány évvel ezelőtt még a Munkáspárt szenvedett hosszú évekre kiható vereséget; csak hát jött a brexit, a Covid, a háború és az energiaválság, a Munksápárt pedig talpra állt, míg a kormánypárt cserélgette a kormányfőket. Az InfoRádió Gálik Zoltánt kérdezte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.04. csütörtök, 18:00
Varga Zs. András
a Kúria elnöke
Digitalizáció és AI a követeléskezelésben: mik a veszélyek, mik a lehetőségek?

Digitalizáció és AI a követeléskezelésben: mik a veszélyek, mik a lehetőségek?

A Portfolio és EOS közös szervezésű követeléskezelési konferenciáján kilencedik alkalommal is a követeléskezelési trendek, a hatékonyságnövelés és a fejlődés irányait keressük vezető szakértők segítségével. 2024. szeptember 18-án a fókusz a kintlévőség-kezelésben alkalmazott mesterséges intelligencia és friss digitális megoldások jogi- technológiai- és pénzügyi aspektusain lesz.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×