eur:
393.14
usd:
363.63
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Lionel Messi, a Paris Saint-Germain játékosa, miután gólt szerzett az RB Leipzig ellen a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörében, az A csoport harmadik fordulójában Párizsban 2021. október 19-én.
Nyitókép: MTI/EPA/Ian Langsdon

Messi sokmilliárdos befektetés mellett döntött

Jelenleg négy városban több mint tízmilliárd forint értékű ingatlant birtokol.

Lionel Messi, a Paris Saint-Germain focistája legtöbb pénzét ingatlanban tartja: Barcelonában,Rosárióban, Ibizán és Miamiban is van háza, és egyik sem kicsi – írja a Bors.

Kedvence is a barcelonai Casteldefellsben, közelebbről Bellamarban található építmény, amely felett a tökéletes nyugalom biztosítása érdekében repülőgépek nem húzhatnak el. A 2,6 milliárd értékű építményben van egy olyan szoba is, amelyben a pályafutása során beszerzett mezgyűjteménye található – három gyermeke kedvéért egy kispályás füves focipályát is építtetett.

A Miamiben található apartmanja az óceánra néz. Ezt 2020-ban azért választotta, mert állítólag a David Beckham neve fémjelezte Inter Miami csalogatta. Jelenleg arról szólnak a hírek, hogy a 2,3 milliárdos, a Sunny Isles Beach-en található lakást árulja. Négy hálószobát építettek Messinek, a teljes kikapcsolódást szolgálja a jógaszoba, és kialakítottak egy olyan részt, amelyben 1000 palack bort tárolhat.

Messi és családja valamennyi nyarat Ibizán tölti, itt egy 4,4 milliárdos apartmanba fektettek be. A 2018-ban vásárolt MiM Ibiza-szállóját sohasem nem adná el, mert abból szép bevétele származik.

Szülővárosában, Rosárióban épült az Erőd nevű, 25 szobás valódi palotája (értéke: 1,4 milliárd), melyet édesapja, Jorge rendezett be. Ha egyszer végleg hazaköltözik, várja egy föld alatti mélygarázs, melyben 15 autó kap helyet.

Messi jelenlegi csapata a párizsi Villes de Neuilly-ben bérel neki egy luxusapartmant.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×