eur:
396.84
usd:
355.48
bux:
74510.83
2024. szeptember 29. vasárnap Mihály
A magyar válogatott tagja, Ádám Martin a wolverhamptoni Molineux Stadionban 2022. június 13-án. A játékosok megtekintették a pályát a Nemzetek Ligája 4. fordulójának másnap esti, Anglia-Magyarország labdarúgó-mérkőzése előtt.
Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Ádám Martin újabb elismerést söpört be, ő a legjobb mezőnyjátékos

A Paks színeiben az elmúlt szezonban 31 találattal gólkirály Ádám Martint választották meg a legjobb mezőnyjátékosnak az OTP Bank Ligában a Hivatásos Labdarúgók Szervezetének szavazásán.

A HLSZ szavazásán a legjobb kapus, ahogyan tavaly és tavalyelőtt is, a ferencvárosi Dibusz Dénes lett, míg a legjobb külföldön futballozó játékosnak válogatottbeli társát, Sallai Rolandot választották. Ádám Martint pedig a legjobb mezőnyjátékosnak választották meg.

Az NB I álomcsapatába hat játékos került be a címvédő Ferencvárosból.

Az OTP Bank Liga 2021/22-es szezonjának álomcsapata:

Dibusz Dénes (Ferencvárosi TC) - Botka Endre (Ferencvárosi TC), Miha Blazic (Ferencvárosi TC), Nego Loic (MOL Fehérvár FC), Nagy Zsolt (Puskás Akadémia) - Aissa Laidouni (Ferencvárosi TC), Yohan Croizet (Újpest FC), Bognár István (Paksi FC) - Ádám Martin (Paksi FC), Ryan Mmaee (Ferencvárosi TC), Tokmac Nguen (Ferencvárosi TC)

Ádám Martin a magyar szezon után, nem kis meglepetésre, az ottani idény közben Dél-Koreába szerződött. Legutóbb szeptember 11-én írhattunk róla, akkor újabb gólt szerzett az Ulszan Hyundai színeiben. A magyar válogatott támadó a Pohang Steelers elleni, hazai mérkőzésen büntetőből volt eredményes. Ez volt az 5. találata a bajnokságban. Ezzel a 31. a góllövőlistán.

Legutóbb csereként állt be a 83. percben. A dél-koreai bajnokság alapszakaszát csapata nyerte meg, október 1-től következik a rájátszás, amelyben 6 együttes érdekelt.

Címlapról ajánljuk

Vasárnap Ausztria választ: a Szabadságpárt visszatérhet a csúcsra

Épp hogy csak túljutott Ausztria a rendkívüli károkat okozó áradások nehezén, az ország a hét végén újabb, ezúttal politikai megméretés előtt áll. Több mint 6,3 millióan járulhatnak a szavazóurnák elé, hogy újabb öt évre új parlamentet, illetve új kormányt válasszanak.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.30. hétfő, 18:00
Kövér László
az Országgyűlés elnöke
Harmadik világháborúval riogatott Trump, egyetlen döntéssel meg lehetne rengetni Oroszországot – Ukrajnai háborús híreink szombaton

Harmadik világháborúval riogatott Trump, egyetlen döntéssel meg lehetne rengetni Oroszországot – Ukrajnai háborús híreink szombaton

Donald Trump republikánus amerikai elnökjelölt és Volodimir Zelenszkij ukrán államfő a New York-i Trump Towerben folytattak beszélgetést. A találkozó után Trump azt írta saját közösségi platformján, a Truth Social-ön, ha nem ő győz az elnökválasztáson, jön a harmadik világháború. Az elmúlt hónapok legfontosabb kérdése, hogy az európai vezetők és az Egyesült Államok döntéshozói engedélyezik-e Kijevnek, hogy a Nyugattól kapott modern fegyverrendszereket bevessék Oroszország területe ellen. Az amerikai Institute for the Study of War (ISW) intézet írt egy elemzést, hogy miért lenne fontos egy ilyen lépést megtenniük Ukrajna szövetségeseinek. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfrissebb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×