eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál
Fucsovics Márton a francia Geoffrey Blancaneaux  elleni játszma után a francia nemzetközi teniszbajnokság férfi egyesének első fordulójában a párizsi Roland Garros Stadionban 2022. május 23-án. Fucsovics 6:2, 6:4, 6:4 arányban győzött.
Nyitókép: MTI/EPA/Mohamed Badra

Egyik magyar továbbjutása sem volt necces Metzben

Fucsovics Márton és Piros Zsombor is győzött a Metzben zajló 534 ezer euró (216 millió forint) összdíjazású kemény pályás férfi tenisztorna selejtezőjének első fordulójában.

Két nappal a Davis Kupa vilniusi osztályozóján az ukránok felett aratott 3-1-es győzelmet követően a magyar csapat két játékosára újabb mérkőzés várt. A kvalifikációban harmadikként rangsorolt, a világranglistán 91. helyezett Fucsovics két szoros szettben, 1 óra 36 perces meccsen győzte le a szabadkártyás Harold Mayot-t (263.).

Piros (159.) elveszítette az első játszmát a hatodikként kiemelt olasz Luca Nardival (142.) szemben, a folytatásban viszont szoros csatában fordított, és végül 1 óra 55 perc alatt nyert.

A főtáblára jutáshoz még egy meccset kell nyerni. Piros következő ellenfele a vajdasági Laslo Djere (Györe László), vagy a háromszoros Grand Slam-tornagyőztes svájci Stan Wawrinka lesz. Fucsovics a francia Gregoire Barrere-vel, vagy az osztrák Jurij Rodionovval találkozik.

Eredmények, selejtező, 1. forduló

Fucsovics Márton (3.)-Harold Mayot (francia) 6:4, 6:4

Piros Zsombor-Luca Nardi (olasz, 6.) 4:6, 7:5, 6:2

Címlapról ajánljuk

"A határ a csillagos ég" - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben

Új szövetség jött létre Európában három párt részvételével. Ez hazafias erőkből formálódik, és alapítói vezető szerepet játszanak országaikban. Más pártokat is várunk, hogy közösen, egyesült erővel biztosítsuk Európa jövőjét - mondta Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt elnöke Bécsben, miután Orbán Viktor miniszterelnökkel, a Fidesz elnökével, és Andrej Babissal, a cseh ANO vezetőjével találkozott.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×