eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál
Kuttor Attila, a Mezőkövesd vezetőedzője a labdarúgó OTP Bank Liga 24. fordulójában játszott Debreceni VSC - Mezőkövesd Zsóry FC mérkőzésen a debreceni Nagyerdei Stadionban 2019. március 9-én. Debrecen - Mezőkövesd 1-0.
Nyitókép: MTI/Czeglédi Zsolt

Visszatért egykori sikerei helyszínére Kuttor Attila

97 mérkőzésen már ült a Mezőkövesd kispadján.

Szerdán Kuttor Attilát nevezték ki vezetőedzőnek a labdarúgó OTP Bank Ligában szereplő Mezőkövesd Zsóry FC-nél.

A klub honlapja felidézi, hogy a játékosként 19-szeres válogatott Kuttor 2017 októberétől 2020 novemberéig 97 mérkőzésen irányította a borsodi csapatot, mérlege 35 győzelem, 25 döntetlen és 37 vereség volt. A rendkívül sikeres 2019/20-as szezonban a Mezőkövesd az élvonalban negyedik lett, a Magyar Kupában pedig ezüstérmet szerzett.

Ezt követően, tavaly júniusban a Vasas FC élére nevezték ki a trénert, akit múlt kedden menesztettek Angyalföldről. Mezőkövesden jövő év június 30-ig szól a szerződése.

"Nagyon szép három évet töltöttünk itt a kollégákkal, pozitív emlékeket őrzök erről az időszakról. Talán annak a hároméves periódusnak az eredményei is hozzájárultak ahhoz, hogy most újra itt lehetek. Természetesen azért fogok, illetve fogunk dolgozni, hogy a csapat minél eredményesebben szerepeljen a folytatásban" - emelte ki Kuttor Attila.

Elődjét, Supka Attilát múlt kedden menesztették. A Mezőkövesd a 8. fordulót követően az utolsó előtti, 11. helyen áll öt ponttal.

Címlapról ajánljuk

"A határ a csillagos ég" - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben

Új szövetség jött létre Európában három párt részvételével. Ez hazafias erőkből formálódik, és alapítói vezető szerepet játszanak országaikban. Más pártokat is várunk, hogy közösen, egyesült erővel biztosítsuk Európa jövőjét - mondta Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt elnöke Bécsben, miután Orbán Viktor miniszterelnökkel, a Fidesz elnökével, és Andrej Babissal, a cseh ANO vezetőjével találkozott.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×