eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál
A magyar válogatott a férfi kosárlabda világbajnoki selejtező E csoportjának harmadik fordulójában játszott Magyarország - Montenegró mérkőzés előtt a debreceni Főnix Arénában 2022. február 24-én. Balról jobbra: Szabó Zsolt, Pongó Marcell, Lukács Norbert, Ferencz Csaba, Mikael Hopkins, Vojvoda Dávid, Golomán György, Váradi Benedek, Keller Ákos, Somogyi Ádám, Rosco Allen és Perl Zoltán.
Nyitókép: A magyar válogatott a férfi kosárlabda világbajnoki selejtező E csoportjának harmadik fordulójában játszott Magyarország - Montenegró mérkőzés előtt a debreceni Főnix Arénában 2022. február 24-én. Balról jobbra: Szabó Zsolt, Pongó Marcell, Lukács Norbert, Ferencz Csaba, Mikael Hopkins, Vojvoda Dávid, Golomán György, Váradi Benedek, Keller Ákos, Somogyi Ádám, Rosco Allen és Perl Zoltán. MTI/Czeglédi Zsolt

Elsüllyedt a magyar kosarashajó az Eb-n

Nyeretlenül utazhat haza a kontinenstornáról a férfiválogatott.

A továbbjutásról már lemaradt magyar férfi kosárlabda-válogatott 106-71-re kikapott a házigazda német csapattól szerdán az Európa-bajnokság kölni csoportjának az ötödik, utolsó fordulójában, így nyeretlenül zárta a tornát.

A korábban a bosnyákokkal, a címvédő szlovénokkal, a franciákkal és a litvánokkal szemben is alulmaradt nemzeti csapat a combproblémák miatt elutazott Hanga Ádám és a kedden ujjsérülést szenvedett Váradi Benedek nélkül állt ki a 3/1-es győzelmi mutatóval rendelkező hazaiak ellen.

Eleinte felváltva potyogtak a kosarak főként Benke Szilárd és az Orlando Magicet erősítő Franz Wagner jóvoltából, aztán 37-41 után két magyar pontra 13 érkezett a válaszul, így a nagyszünetben 39-54 volt az állás. Fordulás után egyre nyomasztóbb lett a hazai fölény, 20 pont fölé nőtt a távolság, és három negyedet követően 5/14 volt a sikeres triplák aránya. Az utolsó játékrészben harminc pont lett a magyarok hátránya (60-90), akik ekkor már egyáltalán nem tudták megzavarni a német gálaelőadást. A válogatott legjobbja Perl Zoltán lett 15 ponttal.

A magyar csapat öt vereséggel, csoportutolsóként fejezte be az Eb-t.

Címlapról ajánljuk
24 milliárdos programot indított a főváros – élhetőbb utcák épülhetnek

24 milliárdos programot indított a főváros – élhetőbb utcák épülhetnek

Az Egészséges utcák program célja a fővárosiak életminőségének javítása, a gyalogos és a kerékpáros közlekedés fejlesztése, a gépjárműforgalom csillapítása, valamint az akadálymentesítés. Balogh Samu, a főpolgármester kabinetfőnöke az InfoRádióban elmondta: szeptemberben derül ki, hogy mely kerületek kaphatnak támogatást. Pokorni Zoltán hegyvidéki polgármester szerint a kezdeményezésnek köszönhetően akár meghétszereződhet a zöldfelületek aránya a XII. kerületben.

"A határ a csillagos ég" - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben

Új szövetség jött létre Európában három párt részvételével. Ez hazafias erőkből formálódik, és alapítói vezető szerepet játszanak országaikban. Más pártokat is várunk, hogy közösen, egyesült erővel biztosítsuk Európa jövőjét - mondta Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt elnöke Bécsben, miután Orbán Viktor miniszterelnökkel, a Fidesz elnökével, és Andrej Babissal, a cseh ANO vezetőjével találkozott.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×