eur:
394.85
usd:
367.52
bux:
0
2024. július 3. szerda Kornél, Soma
A fehérvári csapat harmadik gólja, középen a kispesti kapus, Szappanos Péter, jobbról a fehérvári Budu Zivzivadze (j) a labdarúgó OTP Bank Liga második fordulójában játszott MOL Fehérvár FC - Budapest Honvéd mérkőzésen a székesfehérvári Mol Aréna Sóstó stadionban 2022. augusztus 7-én. A MOL Fehérvár 4-0-ra győzött.
Nyitókép: MTI/Krizsán Csaba

Előnyből kezd, de nehéz feladat vár a MOL Fehérvárra

Nagy feladat vár a MOL Fehérvár labdarúgó-csapatára ma este hét órától. A Köln ellen 2-1-es előnyről kezd a Konferencia-liga rájátszásának második mérkőzésén, a tét a főtáblára jutás.

A Vidi – nagy meglepetésre – 2-1-re győzött az első találkozón Kölnben, így előnnyel várja a visszavágót. Mindazonáltal cseppet sem ígérkezik könnyűnek a találkozó, aligha kell bizonygatni, hogy a Bundesliga középmezőnyébe tartozó gárda játékosállománya erősebb a székesfehérváriakénál.

Ugyanakkor Kölnben sikerült kihasználni az emberelőnyt, s így reális esély van a továbbjutásra. Nincs már a keretben az ukrán Ivan Petrjak, aki hazament a Sahtar Donyeckhez, sőt már egy nappal a bejelentés után bajnoki mérkőzést is játszott új csapatában. A többiek ellenben Michael Boris rendelkezésre állnak, Kenan Kodro is, aki az első mérkőzés idején sérült volt.

A Köln, a fehérváriakkal ellentétben, játszott a múlt hét végén bajnoki találkozót, 1-1-re végzett az Eintracht Frankfurttal. Az első találkozón kiállított Julian Chabot, eltiltása miatt, természetesen nem léphet pályára a MOL Aréna Sóstóban 19 órakor kezdődő találkozón.

Michael Boris edző arra számít, hogy telt ház előtt játszhatnak majd, s úgy véli, gólt kell ahhoz szerezniük, hogy távobblépjenek a párharcból. Biztos abban, hogy az intenzív mérkőzésen sokat cserél majd, mindenkitől jó teljesítményre lesz szükség.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.03. szerda, 18:00
Giró-Szász András
politikai tanácsadó
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×