eur:
393.48
usd:
364.36
bux:
72086.58
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Five stacks of newly minted one pound coins arranged in increasing height on British pound notes.
Nyitókép: Rosemary Calvert/Getty Images

Mit művel az átigazolási piacon a Nottingham Forest?

Már 16 új focistánál tart a nyáron, a legújabb szerzeményért csillagászati pénzt fizetnek ki.

A Premier League-ben újonc Nottingham Forest labdarúgócsapata pénteken bejelentette 16. nyári igazolását Morgan Gibbs-White személyében.

Az angol klub médiaértesülések szerint 25 millió fontot fizet a Wolverhamton Wanderers csapatának, de ez az összeg akár 40 millióra is emelkedhet, így a 22 éves támadó középpályás lett a Nottingham Forest történetének legdrágább játékosa.

A kétszeres BEK-győztes együttes 23 esztendő után tért vissza az angol élvonalba és alaposan megerősítette a keretét, hogy meg is ragadjon a Premier League mezőnyében. A Nottingham Forest idegenbeli vereséggel kezdte, majd hazai győzelemmel folytatta a szezont.

Címlapról ajánljuk
Választanak a britek - Ezek az összetevők vezettek a konzervatív mélypontig

Választanak a britek - Ezek az összetevők vezettek a konzervatív mélypontig

Történelmi vereség - erre van a legnagyobb esély a csütörtöki brit választásokon. Pedig néhány évvel ezelőtt még a Munkáspárt szenvedett hosszú évekre kiható vereséget; csak hát jött a brexit, a Covid, a háború és az energiaválság, a Munksápárt pedig talpra állt, míg a kormánypárt cserélgette a kormányfőket. Az InfoRádió Gálik Zoltánt kérdezte.

Órákkal az Árpád hídi autós tragédia előtt engedte el a rendőrség az ámokfutót

A férfi ellen szerda reggel kábítószer birtoklása miatt indult büntetőeljárás, de szabadon engedték, éjszaka ellopott egy taxit, és tömegbalesetet okozott az Árpád hídon.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.04. csütörtök, 18:00
Varga Zs. András
a Kúria elnöke
Nyugat-Európában terjeszkedik a GTC Group

Nyugat-Európában terjeszkedik a GTC Group

A 2023-as ingatlanpiacot is jelentősen érintő makrogazdasági környezet, magas inflációs ráta és kamatköltségek, továbbá a regionális irodapiac bérbeadási nehézségei ellenére a GTC Group a 2023-as pénzügyi évben is sikeres időszakot zárt – jelentette ki Nagy Gyula, a cég vezérigazgatója. A számokat értékelve hozzátette, hogy a 2024-es évben tovább folytatják a cégcsoport növekedési stratégiájának megvalósítását, többek között megcélozzák a nyugat-európai piacokat, és még nagyobb hangsúlyt fektetnek a már megkezdett zöld átállásra.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×