eur:
394.99
usd:
367.34
bux:
71392.04
2024. július 3. szerda Kornél, Soma
Az ausztrál Nick Kyrgios a spanyol Rafael Nadal ellen játszik a wimbledoni teniszbajnokság férfi egyesének második fordulójában Londonban 2019. július 4-én.
Nyitókép: MTI/AP/Kirsty Wigglesworth

Federer? Nadal? Djokovic? Murray? - Nick Kyrgios nem kér belőlük

Családjával szeretne lenni ahelyett, hogy a legendákkal teniszezik a Laver Kupán.

Az idén először rendezik meg a Laver Kupa férfi bemutató tenisztornát Nick Kyrgios nélkül.

A wimbledoni döntős ausztrál játékos kedden közölte, hogy nem vállalja a londoni szereplést, mert otthon a családjával és a barátnőjével szeretne időt tölteni.

A sportág 27 éves fenegyereke a Laver Kupa mind a négy eddigi eseményén pályára lépett a világválogatottban, amely Prágában, Chicagóban, Genfben és Bostonban is alulmaradt Európa legjobbjaival szemben.

Az idei tornára, amelynek szeptember 23. és 25. között az O2 Arena ad otthont, a világválogatottat vezető John McEnroe eddig a kanadai Felix Auger-Aliassime-ot, az amerikai Taylor Fritzet és az argentin Diego Schwartzmant nevezte. Az európaiak kapitánya, Björn Borg alighanem minden idők álomcsapatát küldheti pályára, mivel először szerepel majd együtt a 22-szeres Grand Slam-bajnok Rafael Nadal, a 21-nél tartó Novak Djokovic, a 20-at gyűjtött - és egy éve harcképtelen - Roger Federer, valamint a háromszoros GS-győztes Andy Murray.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.03. szerda, 18:00
Giró-Szász András
politikai tanácsadó
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×