eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál

Gólgazdag döntetlen lett a keleti rangadó vége

A legutóbb ezüstérmes Kisvárda 2-2-es döntetlent játszott vasárnap a vendég Debrecennel a labdarúgó OTP Bank Liga első fordulójában.

A mérkőzés érdekessége volt, hogy Joao Janeiro, a hajdúságiak vezetőedzője az előző idényben még a kisvárdaiak kispadján ült.

A hazaiaknál öt helyen változott a kezdőcsapat ahhoz képest, amilyen összetételben pályára léptek csütörtökön a Konferencia-ligában a kazah Kairat Almati ellen és harcolták ki kettős győzelemmel a továbbjutást.

A Kisvárdáé volt a találkozó első nagy helyzete, Ötvös a 19. percben rontott ziccert, tíz perccel később pedig Mesanovic hagyta ki a kihagyhatatlant négy méterről. A Debrecen az első félidőben csak a szerencsének köszönhette, hogy nem került hátrányba.

A fordulás után gyorsan góllá érett a hazai fölény, Camaj az önmaga által kiharcolt büntetőt értékesítette. A vezetés megszerzése után alaposan visszavett a tempóból a Kisvárda, ezzel visszahozta a meccsbe a Debrecent, amely Dzsudzsák Balázs révén a 85. percben megérdemelten egyenlített. Ugyanakkor nem örülhetett sokáig a vendég alakulat, egy szerencsésen belőtt labdát a csereként pályára lépő Rafal Makowski védhetetlenül csúsztatott a jobb sarokba. Ezzel azonban még nem volt vége, a Debrecen egy másik cserejátékos, Bárány Donát révén a 93. percben egyenlített a kapufa segítségével.

Címlapról ajánljuk

"A határ a csillagos ég" - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben

Új szövetség jött létre Európában három párt részvételével. Ez hazafias erőkből formálódik, és alapítói vezető szerepet játszanak országaikban. Más pártokat is várunk, hogy közösen, egyesült erővel biztosítsuk Európa jövőjét - mondta Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt elnöke Bécsben, miután Orbán Viktor miniszterelnökkel, a Fidesz elnökével, és Andrej Babissal, a cseh ANO vezetőjével találkozott.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×