eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál
A kecskeméti Tóth Barna (b3), valamint az angyalföldi Szivacski Donát (b) és Iyinbor Patrick (b2) a labdarúgó OTP Bank Liga első fordulójában játszott Kecskeméti TE - Vasas FC mérkőzésen a kecskeméti Széktói Stadionban 2022. július 30-án.
Nyitókép: Ujvári Sándor

Nem hozott gólt az újoncok csatája

A két újonc, a Kecskemét és a vendég Vasas mérkőzése gól nélküli döntetlennel ért véget a labdarúgó OTP Bank Liga nyitófordulójában.

Óvatosan kezdtek a csapatok, de a fővárosiak szép lassan mezőnyfölénybe kerültek, többet birtokolták a labdát, ugyanakkor ez helyzetekben nem nyilvánult meg. A színvonal kifejezetten alacsony volt, ennek tudható be, hogy a szünetig még kaput eltaláló lövést sem láthatott a telt házas közönség. A Kecskemét mégis nehéz helyzetbe került a folytatásra, mivel a kiugró Radóval szemben szabálytalankodó Ságit kiállította a játékvezető.

A térfélcsere után sokkal jobban kezdett az emberelőnyben futballozó Vasas, amely öt perc alatt két helyzetet is kihagyott, de hamar alább hagyott az angyalföldiek lendülete, így ismét küzdelmessé vált a meccs. Valamelyest a vendégek többet birtokolták a labdát, ugyanakkor a létszámfölényük nem érződött igazán. Ez a hajrában sem változott, sőt, a végén inkább a Kecskemét veszélyeztetett, de gól nem született, így mindkét csapat egy ponttal rajtolt.

Kecskeméti TE–Vasas 0-0.

Címlapról ajánljuk

"A határ a csillagos ég" - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben

Új szövetség jött létre Európában három párt részvételével. Ez hazafias erőkből formálódik, és alapítói vezető szerepet játszanak országaikban. Más pártokat is várunk, hogy közösen, egyesült erővel biztosítsuk Európa jövőjét - mondta Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt elnöke Bécsben, miután Orbán Viktor miniszterelnökkel, a Fidesz elnökével, és Andrej Babissal, a cseh ANO vezetőjével találkozott.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×