eur:
394.93
usd:
367.52
bux:
71456
2024. július 2. kedd Ottó
Manchester. 2016. október 2.Wayne Rooney, a Manchester United játékosa a Stoke City ellen az angol első osztályú labdarúgó-bajnokság hetedik fordulójában játszott mérkőzésen a londoni manchesteri Old Trafford stadionban 2016. október 2-án. A mérkőzés 1-1-es döntetlennel zárult. (MTI/EPA/Peter Powell)
Nyitókép: MTI/EPA/Peter Powell

Amerikába szerződhet Wayne Rooney

A Wasinghton DC United irányítását veheti át, korábban két évet játszott ott az egykori angol csatár.

A washingtoni DC United vezetőedzőjeként térhet vissza az észak-amerikai profi labdarúgóligába (MLS) Wayne Rooney, az angol válogatott korábbi sztárja.

Egybehangzó amerikai és angol médiaértesülések szerint a 36 éves szakember veszi át az áprilisban átmeneti jelleggel megbízott Chad Ashton helyét. Az AP hírügynökség úgy tudja, már csak a vízumot kell elintézni, és Rooney elkezdheti a munkát a klubnál.

A Manchester United korábbi játékosa, az angol nemzeti csapat gólrekordere a közelmúltig a komoly pénzügyi gondokkal küzdő és az angol harmadosztályba visszacsúszó Derby County trénere volt, ott június végén kérte a szerződése felbontását.

Rooney 2018 és 2020 között játékosa volt a DC Unitednek.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.03. szerda, 18:00
Giró-Szász András
politikai tanácsadó
395 alatt a forint

395 alatt a forint

Hétfőn még erősödéssel kezdett a forint, aztán amint romlott a külpiaci hangulat, a forint is visszakanyarodott, kedden pedig a borongós külső környezet mellett újra esni kezdett, így az euróval szembeni jegyzések 396 fölé lendültek. A délelőtti eurózóna inflációs adat nem mozgatta meg a piacokat, délután viszont amellett, hogy Christine Lagarde és Jerome Powell jegybankelnökök is megszólalnak, Amerikából munkaerőpiaci adat is érkezik. Összességében az látszik, ami az előző hetekben: a dollár az euróval szemben az 1,07 körül ingadozik, és az amerikai deviza kilengéseivel a forint is hol erősödik, hol gyengül.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×