eur:
394.61
usd:
365.93
bux:
71738.76
2024. július 3. szerda Kornél, Soma
A Nagy-Baelt-tengerszoros hídján hajt át a mezőny a 109. Tour de France francia országúti kerékpáros körverseny 2., a dániai Roskilde és Nyborg közötti 202 km 202,5 kilométeres szakaszán 2022. július 2-án.
Nyitókép: MTI/EPA/Ritzau/Mads Claus Rasmussen

Wimbledonon és Calais-n a világ szeme - sport a tévében

Az ikonikus tenisztorna és a Tour de France mellett baseball, sznúker és lósport szerepel a tévécsatornák keddi élő közvetítései között.

Sport 1

13.00 és 18.00: Sznúker, Championship League of Snooker, Leicester

Sport 2

13.45: Lósport, Kincsem+ Tuti

22.00: MLB baseball, San Diego Padres-Seattle Mariners

Eurosport 1

13.00: Tour de France országúti kerékpáros körverseny, 4. szakasz (Dunkerque-Calais)

Eurosport 2

13.30: Tenisz, Wimbledon

Címlapról ajánljuk
Kemény Dénes Marco Rossiról: érthető, miért került mélyre, most újra kell gombolni a kabátot

Kemény Dénes Marco Rossiról: érthető, miért került mélyre, most újra kell gombolni a kabátot

Az utóbbi évek nagy sikereinek hatására megnőttek a szurkolói elvárások a magyar labdarúgó-válogatottal szemben, Svájc ellen azonban szembejött a fájdalmas valóság – mondta az InfoRádióban a magyar férfi vízilabda-válogatott korábbi szövetségi kapitánya. Kemény Dénes szerint a helyén kell kezelni a magyar csapat Eb-szereplését, Marco Rossit pedig képesnek tartja arra, hogy újra nagy eredményeket érjen el.

Orbán Viktor: az ukrán elnök nem örült túlságosan a tűzszüneti felvetésnek

Orbán Viktor miniszterelnök a Die Weltwoche című konzervatív svájci lapnak adott interjúban kijelentette, hogy kijevi látogatásán nem meggyőzni akarta Volodimir Zelenszkij ukrán elnököt, hanem tájékozódni arról, "hol vannak a határai" a kijevi álláspontnak a békefolyamatra vonatkozóan.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.04. csütörtök, 18:00
Varga Zs. András
a Kúria elnöke
Amerikai béketerv szivárgott ki Ukrajnáról, Kínával gyakorlatoztak közösen az orosz alakulatok – Ukrajnai háborús híreink szerdán

Amerikai béketerv szivárgott ki Ukrajnáról, Kínával gyakorlatoztak közösen az orosz alakulatok – Ukrajnai háborús híreink szerdán

Antony Blinken amerikai külügyminiszter és Andrij Jermak, az ukrán elnök kabinetfőnöke kedden Washingtonban találkozott, hogy megvitassák a NATO-tagországok azon szándékát, miszerint Ukrajnát közelebb hozzák a szövetséghez. A találkozóra éppen egy héttel a washingtoni NATO-csúcstalálkozó előtt került sor - számolt be a Reuters. AOroszország és Kína közös hadgyakorlatot tartott a határon átnyúló terrorizmus visszaszorításáért hétfőn. A két hatalom először tartott ilyen akciót Moszkva 2022-es ukrajnai inváziója óta – írja a South China Morning Post. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború aktualitásaival.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×