eur:
392.88
usd:
363.36
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Sztanyiszlav Csercseszov, a sorozatban negyedszer bajnok Ferencváros labdarúgócsapatának vezetőedzője, miután csapata 2-1-re legyőzte ősi riválisukat, a vendég Újpestet a labdarúgó OTP Bank Liga 29. fordulójában a Groupama Arénában 2022. április 24-én.
Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

Megkapta "BL-órarendjét" a Ferencváros

A fradistáknak július első felére már van mire készülni.

Július 6-án és július 13-án játssza mérkőzéseit a Ferencváros a labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezőjének első fordulójában.

Az európai szövetség honlapja szerint a kazah Tobol Kosztanaj elleni párharc első, idegenbeli meccse magyar idő szerint 16 órakor kezdődik majd, a visszavágóra pedig 20 órától kerül sor a Groupama Arénában.

Ha a magyar bajnok továbbjut, a második körben a szlovák Slovan Bratislava és a georgiai Dinamo Batumi párharcának győztese vár rá. A főtáblára jutáshoz négy párharcot kell nyerni.

Amennyiben a magyar bajnok kikap a Toboltól, átkerül a Konferencia-liga selejtezőjébe, amelynek második fordulójában az északmacedón Skupi és a gibraltári Lincoln Red Imps párharcának vesztese lesz az ellenfele.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.04. csütörtök, 18:00
Varga Zs. András
a Kúria elnöke
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×