eur:
394.98
usd:
367.48
bux:
72094.79
2024. július 1. hétfő Annamária, Tihamér
Joshua Kimmich, a Bayern München (b) és Sadio Mané, a Liverpool játékosa a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében játszott FC Liverpool - Bayern München mérkőzésen a liverpooli Anfield Stadionban 2019. február 19-én.
Nyitókép: MTI/EPA/Peter Powell

Világklasszis csatárt vett a Bayern München

Talán éppen a mai naptól kezdődik a Bayern Münchennél a Lewandowski utáni korszak: a német bajnokcsapat körülbelül 50 millió eurós áron megvette Sadio Manét a Liverpooltól.

A 31. évében járó középcsatár a francia Metzben kezdte európai profi karrierjét, majd 2012-től bő két szezont töltött az osztrák élvonalban, a Red Bull Salzburgban.

Kiváló mérleget ért el, 87 tétmérkőzésen 45 gólt szerzett.

A 2014–2015-ös idény nagy részében a Southampton erősítette, majd az utóbbi hét szezonban a Liverpool játékosa volt.

A Vörösöknél 269 tétmérkőzésen 120 gólt jegyzett, BL-győztes, kétszeres BL-döntős, bajnok, FA-kupa-győztes, Ligakupa-győztes is volt.

Ő lesz a Bayern München történetének első fekete-afrikai csatársztárja.

Címlapról ajánljuk
Kiss László: gigantikus kataklizmákba enged betekintést a kínai Hold-lelet

Kiss László: gigantikus kataklizmákba enged betekintést a kínai Hold-lelet

Visszatért a Földre a Hold távoli oldaláról gyűjtött ritka kőzetmintákkal a kínai űrszonda. Kiss László csillagász, akadémikus, a HUN-REN Csillagászati és Földtudományi Kutatóközpont főigazgatója szerint a küldetés különlegessége, hogy először érkezett vele olyan holdi kőzetminta, amelyet egy szonda a Hold távoli, Földről nem látható oldalán gyűjtött.

Emmanuel Macron táborát "majdnem sikerült eltörölni" - jelentette ki Marine Le Pen

A Marine Le Pen által fémjelzett jobboldali Nemzeti Tömörülés vezet a francia nemzetgyűlési választások vasárnap tartott első fordulójában a voksok nagyjából 34 százalékával az IFOP, Ipsos, OpinionWay és Elabe közvélemény-kutató cégek exit poll felmérései szerint.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×