eur:
394.99
usd:
367.32
bux:
72094.79
2024. július 1. hétfő Annamária, Tihamér
Robert Lewandowski, a Bayern München német labdarúgóklub lengyel játékosa beszédet mond, miután neki ítélték az év legjobb csatárának járó trófeát az Aranylabda-gálán a párizsi Chatelet Színházban 2021. november 29-én. A díjat a France Football francia szaklap hagyományos évenkénti választása alapján ítélik oda.
Nyitókép: MTI/AP/Christophe Ena

Robert Lewandowski: valami meghalt bennem

Elvágyódik a Bayern München labdarúgócsapatától.

A lengyel válogatott csatár hazája egyik lapjában úgy fogalmazott, azért akar távozni a bajor sztárcsapattól, mert "új érzésekre van szüksége".

"Valami meghalt bennem (a csapattal kapcsolatban). El akarom hagyni a Bayernt. Remélem, megtaláljuk a mindkét félnek megfelelő megoldást. Azon klubok listája, amelyek érdeklődnek, nem túl hosszú. Sok szó esik egy konkrét csapatról, nem is vettem más ajánlatot fontolóra" - fogalmazott Lewandowski.

A 33 éves támadót az elmúlt hetekben az FC Barcelonával hozták leggyakrabban hírbe, így mostani nyilatkozata arra utal, hogy a katalánoknál szeretné folytatni pályafutást.

Lewandowski müncheni szerződéséből még egy év van hátra, a 130-szoros válogatott futballista a Bayernben 374 tétmérkőzésen lépett pályára, ezeken 344 gólt szerzett és 72 gólpasszt adott. Számos egyéni elismerése mellett - többek között 2020-ban az év játékosának választották - nyolcszor nyert Bundesligát a bajorokkal - és további kettőt a Dortmunddal -, egyszer pedig a Bajnokok Ligájában diadalmaskodott.

Címlapról ajánljuk
Kiss László: gigantikus kataklizmákba enged betekintést a kínai Hold-lelet

Kiss László: gigantikus kataklizmákba enged betekintést a kínai Hold-lelet

Visszatért a Földre a Hold távoli oldaláról gyűjtött ritka kőzetmintákkal a kínai űrszonda. Kiss László csillagász, akadémikus, a HUN-REN Csillagászati és Földtudományi Kutatóközpont főigazgatója szerint a küldetés különlegessége, hogy először érkezett vele olyan holdi kőzetminta, amelyet egy szonda a Hold távoli, Földről nem látható oldalán gyűjtött.

Emmanuel Macron táborát "majdnem sikerült eltörölni" - jelentette ki Marine Le Pen

A Marine Le Pen által fémjelzett jobboldali Nemzeti Tömörülés vezet a francia nemzetgyűlési választások vasárnap tartott első fordulójában a voksok nagyjából 34 százalékával az IFOP, Ipsos, OpinionWay és Elabe közvélemény-kutató cégek exit poll felmérései szerint.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×