eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál
Kata Mihály, az MTK játékosa (b) és a ferencvárosi Aissa Bilal Laidouni a labdarúgó OTP Bank Liga 32. fordulójában játszott Ferencvárosi TC - MTK Budapest mérkőzésen a Groupama Arénában 2022. május 7-én.
Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

Teljesen felborul az NB I új idénye

Július utolsó hétvégéjén rendezik az első fordulót a labdarúgó OTP Bank Liga új idényében.

A magyar szövetség (MLSZ) honlapján hétfőn közzétett versenynaptár szerint az első kört július 29-31-én, az idei utolsót november 11-13-án rendezik. Ezt követően a katari világbajnokság miatt szünet következik. Az élvonal küzdelmei január 27-29-én folytatódnak és május 26-28-ig tartanak.

A Magyar Kupa első fordulóját augusztus 6-án, a döntőt pedig május 3-án játsszák.

A nemzetközi kupaporondon érdekelt magyar csapatok közül idén nyáron a Ferencváros lép először pályára, mivel a Bajnokok Ligája-selejtezőben az első mérkőzését július 5-én vagy 6-án, a visszavágót 12-én vagy 13-án játssza. A Kisvárda, a Puskás Akadémia és a MOL Fehérvár FC július 21-én és 28-án szerepel a Konferencia-liga selejtezőjében.

Címlapról ajánljuk

"A határ a csillagos ég" - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben

Új szövetség jött létre Európában három párt részvételével. Ez hazafias erőkből formálódik, és alapítói vezető szerepet játszanak országaikban. Más pártokat is várunk, hogy közösen, egyesült erővel biztosítsuk Európa jövőjét - mondta Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt elnöke Bécsben, miután Orbán Viktor miniszterelnökkel, a Fidesz elnökével, és Andrej Babissal, a cseh ANO vezetőjével találkozott.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×