eur:
392.88
usd:
363.43
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Zivko Gocic, a szolnoki csapat vezetőedzője a férfi vízilabda Bajnokok Ligája-selejtezőjének harmadik fordulójában, az OSC Újbuda - Szolnoki Dózsa párharc második mérkőzésén a fővárosi Nyéki Imre Uszodában 2021. október 20-án. Az OSC 12-10-re kikapott, de 25-18-as összesítéssel a férfi vízilabda Bajnokok Ligája csoportkörébe jutott.
Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

Távozik a Szolnok pólócsapatának edzője

Játékosként és vezetőedzőként is bajnok lett Zivko Gocic.

Zivko Gocic, a Szolnoki Dózsa férfi vízilabdacsapatának vezetőedzője megerősítette, hogy távozik posztjáról.

A szerb szakember az M4 Sport Sporthíradóban hangsúlyozta, elképzelhető, hogy más szerepkörben marad a Tisza-parti együttesnél, amellyel a hétvégén a Vasassal szemben elbukta a bajnoki bronzcsatát.

"Nagyon fáj ez a búcsú, nem így szerettük volna lezárni az idényt. A meccs után jeleztem, hogy én vagyok a felelős az eredményért, mert nem tudtam kihozni a csapatomból a maximumot. Amit ezen a két találkozón produkált az együttes, az közel sem a maximum volt" - mondta a tréner. Hozzátette, márciusban döntötte el, hogy a szezon végén befejezi, amivel tisztában is voltak a csapatnál.

Gocic megjegyezte, igazak azok a pletykák, hogy a Spandau Berlin megkereste, de egyelőre nincs konkrét bejelenteni valója ezzel kapcsolatban.

Az olimpiai bajnok Gocic 2011-től 2018-ig játékosként erősítette a Szolnokot, bajnoki címeket és Bajnokok Ligáját nyert csapatkapitányként az együttessel, utóbbira pályafutása legnagyobb sikereként tekint vissza klubszinten. Ezt követően vette át a csapat irányítását, tavaly bajnoki címig vezette a gárdát.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.04. csütörtök, 18:00
Varga Zs. András
a Kúria elnöke
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×