eur:
392.89
usd:
363.41
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Kubatov Gábor, az FTC elnöke beszél a csapat szurkolóival rendezett találkozón a budapesti Groupama Arénában 2016. április 21-én.
Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

Kubatov Gábor: akár 6 játékos is elmehet a Ferencvárostól

A 3-0-ra megnyert labdarúgó Magyar Kupa után a klubelnök beszélt a jövőről.

Szerda este csaknem 40 ezer ember előtt nyerte meg a bajnoki cím után a Magyar Kupát is a Ferencváros, a Paks elleni mérkőzést követően Kubatov Gábor klubelnök nyilatkozott az M4 Sportnak.

Szerinte a Ferencvárosnak ennél többet kell tudnia elérni.

Úgy látja, Sztanyiszlav Csercseszov egy, a Fradi karakteréhez illő edző, újra szervezettséget hozott a házhoz.

A csapat előtti szakmai cél, hogy megérje a nemzetközi kupákban a tavaszt, ami az egyik kupaközdelemben a csoportkörből való továbbjutást jelenti; "minden megvan hozzá".

A játékoskeret változásáról is beszélt, 4-5-6 játékos mehet, a pótlásukon fél éve dolgoznak. De csak olyan játékos érkezhet, aki legalább 32 km/h-s sebességgel tud futni, ez (is) biztosítja a kontrajátékot a nemzetközi kupákban.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×