eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál
A ferencvárosi Emily Bölk (k), valamint a győri Kari Brattset (b) és Veronica Kristiansen (j) az FTC-Rail Cargo Hungária – Győri Audi ETO KC női bajnoki kézilabdamérkőzésen az Elek Gyula Arénában, 2022. április 14-én. A Ferencváros 29-24-re győzött.
Nyitókép: MTI/Kovács Anikó

Nem minden meccs számít bele az FTC-Győr versengésbe

Így most 80 gól a különbség

Bizonyos mérkőzéseket nem vesznek figyelembe a címvédő Ferencváros és az ötszörös Bajnokok Ligája-győztes Győri Audi ETO KC versengése során a női kézilabda NB I-ben.

Miután az FTC a bajnokság 22. fordulójában 29-24-re legyőzte legnagyobb hazai riválisát, a két csapat között a végeredményről az összgólkülönbség dönt, amennyiben azonos pontszámmal állnak majd 26 fordulót követően.

A magyar szövetség csütörtöki közleménye szerint a bajnoki rendszabályok kimondják, hogy az össz-gólkülönbség megállapításakor valamennyi érintett csapatnál csak azokat a mérkőzéseket lehet figyelembe venni, amelyeket az azonos pontszámú együttesek ugyanazon ellenfelekkel szemben, azonos pályaválasztással a játéktéren ténylegesen lejátszottak.

Ennek értelmében a gólkülönbség-számításba az MTK, az Érd és a Szombathely elleni bajnoki találkozók gólkülönbségét nem számítják majd be pontazonosság esetén, mert az MTK és az Érd ellen a győriek, a Szombathely ellen pedig a fővárosiak kapták meg a két pontot 10-0-s gólkülönbséggel, játék nélkül.

A Győr jelenleg figyelembe vehető gólkülönbsége +250, a Ferencvárosé pedig +170.

Címlapról ajánljuk

"A határ a csillagos ég" - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben

Új szövetség jött létre Európában három párt részvételével. Ez hazafias erőkből formálódik, és alapítói vezető szerepet játszanak országaikban. Más pártokat is várunk, hogy közösen, egyesült erővel biztosítsuk Európa jövőjét - mondta Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt elnöke Bécsben, miután Orbán Viktor miniszterelnökkel, a Fidesz elnökével, és Andrej Babissal, a cseh ANO vezetőjével találkozott.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×