eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál
Karim Benzema, a Real Madrid játékosa ünnepli a Chelsea elleni gólját a labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első mérkőzésén a londoni Stamford Bridge stadionban 2022. április 6-án.
Nyitókép: Karim Benzema ünnepli a Chelsea elleni gólját a labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első mérkőzésén a londoni Stamford Bridge stadionban 2022. április 6-án. MTI/EPA/Neil Hall

BL: a Villarreal kiejtette a Bayernt, vereséggel jutott tovább a Real Madrid

A Villarreal a müncheni 1-1-gyel, 2-1-es összesítéssel kiharcolta a továbbjutást a labdarúgó Bajnokok Ligája elődöntőjébe. Madridban 3-2-re nyert a Chelsea, de a 210 perces csata végén, 5-4-es összesítéssel, a Real Madrid jutott a legjobb négy közé. Mind a két spanyol továbbjutott..

REAL MADRID–CHELSEA. Az összeállítások. Real Madrid: Courtois – Carvajal, Nacho, Alaba, F. Mendy – Modric, Casemiro, Kroos – Fede Valverde, Benzema, Vinicius Junior. Chelsea: E. Mendy – James, Thiago Silva, Rüdiger, Marcos Alonso – Kanté, Loftus-Cheek, Kovacic, Mount – Havertz, Werner.

BAYERN MÜNCHEN–VILLARREAL. Az összeállítások. Bayern München: Neuer – Pavard, Upamecano, Hernandez – Kimmich, Goretzka, L. Sané, T. Müller, Musiala, Coman – Lewandowski. Villarreal: Rulli – Foyth, Raul Albiol, Pau, Estupinan – Capoue, Parejo, Coquelin – Lo Celso, Gerard, Danjuma.

REAL MADRID–CHELSEA.0-0: Eltelt az első öt perc, a spanyolok többet birtokolják a labdát, nagy az iram, de helyzet még nem alakult ki.

BAYERN MÜNCHEN–VILLARREAL 0-0. Lendületben a Bayern, de az első ígéretes kísérlet elhalt lesen.

REAL MADRID–CHELSEA.0-1: A 14. percben Timo Werner térdéről a lehető legjobb helyre, Mason Mount elé került a labda, aki 13 méterről, pontos lővéssel, megszerezte a vezetést. Összesítésben 3-2 a Real Madridnak.

BAYERN MÜNCHEN–VILLARREAL 0-0. Sané és Musiala is ügyeskedett a Villarreal tizenhatosának környékén, de nem mentek sokra vele.

REAL MADRID–CHELSEA.0-1: Karim Benzema 18 méteres lövése után Thiago Silva fejjel (!) mentett szögletre.

BAYERN MÜNCHEN–VILLARREAL 0-0. A spanyolok igyekeznek ölni az időt.

REAL MADRID–CHELSEA.0-1: Egyáltalán nem veszélyes a hazai csapat a kapura. A Chelsea Rüdiger távoli lövésével kísérletezett, de a kapu mellé ment.

BAYERN MÜNCHEN–VILLARREAL 0-0. Nem megy a Bayern csatárainak, Lewandowski eddig szinte észrevehetetlen. Mindössze egy labda találta el eddig a spanyolok kapuját, az sem volt veszélyes.

REAL MADRID–CHELSEA.0-1: Félidő.

BAYERN MÜNCHEN–VILLARREAL 0-0. Gerrard Moreno az oldalhálóba lőtt. Félidő.

REAL MADRID–CHELSEA.0-1: Veszélyes támadással kezdett az angol csapat a jobb oldalon, Nacho mentette a középre lőtt labdát.

REAL MADRID–CHELSEA.0-2: Reece James lövése még a kapu mellé ment, de a szöglet után Rüdiger kiváló fejessel 3-3-ra alakította az állást összesítésben.

REAL MADRID–CHELSEA.0-2: Toni Kroos szabadrúgása után Édouard Mendy repülve védett.

BAYERN MÜNCHEN–VILLARREAL 1-0. Most éppen mindkét párharc hosszabbításra áll, miután Robert Lewandowski megszerezte a vezetést a bajoroknak. Lövése után a kapufáról pattant a labda a kapuba.

REAL MADRID–CHELSEA 0-2: Ferland Mendy beadásáról Benzema és Vinícius is lemaradt középen. Két perccel később Carvajal középre lőtt labdáját Valverde alig lőtte a kapu fölé.

BAYERN MÜNCHEN–VILLARREAL 1-0. Goretzka előkészítése után Thomas Müller alig lőtt a kapu mellé.

REAL MADRID–CHELSEA 0-2: Vizsgálódik a VAR, Marcos Alonso a bal felső sarokba vágta a labdát, de előtte kézzel ért a labdához.

REAL MADRID–CHELSEA 0-2: Ferland Mendy beadása után Benzema a keresztlécre fejelte a labdát.

REAL MADRID–CHELSEA 0-3: Timo Werner két higgadt csel után az ötösről úgy lőtt a hálóba, hogy a labda Thibaut Courtois-t is érintette. Összesítésben 4-3 a Chelsea-nek.

BAYERN MÜNCHEN–VILLARREAL 1-0. Sané előkészítése után Müller jó helyzetből fejelt, de a kapu mellé.

REAL MADRID–CHELSEA 0-3: Az angolok már akár öt gólt is szerezhettek volna… Havertz fejese után Courtois bravúrral védett.

REAL MADRID–CHELSEA 1-3: Feléledt a Madrid reménye, Modric ívelése után Rodrygo kapásból nagy gólt lőtt. Összesítésben 4-4, ez volt a Casemiro helyére beálló szélső első labdaérintése.

BAYERN MÜNCHEN–VILLARREAL 1-0. A 82. percben Gnabry állt be Musiala helyére. Ez volt az első csere Münchenben.

REAL MADRID–CHELSEA 1-3: Rüdiger csúsztatása után Pulisic alig húzta kapu fölé a labdát.

BAYERN MÜNCHEN–VILLARREAL 1-1. Unai Emery még egyszer sem kapott ki a Villarreallal idegenben a nemzetközi kupák tavaszi szakaszában. Úgy tűnik, most sem fog, mert Sam Chukwueze egy kontrából kiegyenlített. Ez azt jelenti, hogy összesítésben a Villarreal 2-1-re vezet, s nagyon közel áll a továbbjutáshoz.

REAL MADRID–CHELSEA 1-3: Kezdődik a hosszabbítás.

BAYERN MÜNCHEN–VILLARREAL 1-1. Vége a mérkőzésnek, a Villarreal 2-1-es összesítéssel bejutott a Bajnokok Ligája elődöntőjébe.

REAL MADRID–CHELSEA 1-3. Reece Jamesé az első lövés, nem találta el a kaput.

REAL MADRID–CHELSEA 2-3. Loftus-Cheek és Kanté egymásra várt, Camavinga megszerezte a labdát, indította Vinícius Júniort, akinek pontos beadását Benzema a kapuba fejelte. 5-4 a Madridnak összesítésben.,

REAL MADRID–CHELSEA 2-3. Tuchel erősíti a támadójátékot, az indiszponált Kantét Zijes váltotta.

REAL MADRID–CHELSEA 2-3. Vége a hosszabbítás első negyedórájának, a Madrid áll továbbjutásra.

REAL MADRID–CHELSEA 2-3. Jorginho is a pályán az utolsó negyedórára.

REAL MADRID–CHELSEA 2-3. A 114. percben Zijes kemény, a rövid sarokra tartó lövését Courtois védte.

REAL MADRID–CHELSEA 2-3. A 117. percben Havertz hét méterről, tiszta helyzetből a kapu mellé fejelt.

REAL MADRID–CHELSEA 2-3. A 119. percben Jorginho elé pattant a labda, a kapu mellé rúgta.

REAL MADRID–CHELSEA 2-3. Végeredmény. Továbbjutott a Real Madrid 5-4-es összesítéssel.

Címlapról ajánljuk
A határ a csillagos ég - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben
Új EU-frakció

"A határ a csillagos ég" - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben

Új szövetség jött létre Európában három párt részvételével. Ez hazafias erőkből formálódik, és alapítói vezető szerepet játszanak országaikban. Más pártokat is várunk, hogy közösen, egyesült erővel biztosítsuk Európa jövőjét - mondta Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt elnöke Bécsben, miután Orbán Viktor miniszterelnökkel, a Fidesz elnökével, és Andrej Babissal, a cseh ANO vezetőjével találkozott.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×