eur:
392.97
usd:
363.49
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Stephen Curry, a Golden State Warriors (j) és Dewayne Dedmon, a San Antonio Spurs centere az észak-amerikai kosárlabda-bajnokság (NBA) 2017. március 29-i mérkőzésén San Antonióban.
Nyitókép: MTI/EPA/Larry W. Smith

Stephen Curry 16 darab triplát dobott az NBA All Star-mérkőzésen - videó

LeBron James csapata nyert 163-160-ra.

A LeBron James által vezetett Team LeBron nyerte az észak-amerikai profi kosárlabdaliga (NBA) vasárnap rendezett All Star-mérkőzését, melyen a liga történetének legeredményesebb hárompontosdobóját, Stephen Curryt választották meg a legértékesebb játékosnak (MVP).

A Clevelandben rendezett gálán James 24 pontot dobott, és a meccset is az ő kosara döntötte el, azzal győzték le 163-160-ra a Kevin Durant vezette Team Durant együttest. Curry 16 hárompontost süllyesztett el a gyűrűben, összességében pedig 50 pontig jutott a találkozón. Durant csapatában Joel Embiid volt a legeredményesebb 36 ponttal.

A mérkőzés félidejében, a liga fennállásának 75. évfordulója alkalmából nagyszabású show keretein belül köszöntötték az elmúlt háromnegyed évszázad legkiválóbb kosarasait, így többek között Michael Jordant, Magic Johnsont, Kareem Abdul-Jabbart, Allen Iversont, Gary Paytont, Shaquille O'Nealt, de Stephen Curryt és Lebron Jamest is.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×