eur:
393.13
usd:
363.67
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Az argentin Lionel Messi ünnepli gólját a 2022-es katari labdarúgó-világbajnokság dél-amerikai selejtezősorozatának 9. fordulójában játszott Argentína-Bolívia mérkőzésen Buenos Airesben 2021. szeptember 9-én. Az argentin válogatott Lionel Messi mesterhármasával 3-0-ra győzött. A 34 éves Messi a mérkőzésen megdöntötte Pelé válogatottbeli gólrekordját. A 34 éves támadó már 79 alkalommal talált a kapuba, míg a brazilok háromszoros világbajnoka 77-szer volt eredményes.
Nyitókép: MTI/EPA-EFE/Pool/Juan Ignacio Roncoroni

Ezzel köszönte meg Lionel Messi ajándékát Ferenc pápa

Mezért cserébe mezt!

Egy Ferenc pápa által dedikált vatikáni mezt kapott ajándékba Lionel Messi, a Paris Saint-Germain labdarúgócsapatának hétszeres aranylabdás szupersztárja.

Az argentin Telam hírügynökség beszámolója szerint az "Athletica Vaticana" feliratú mezt Emmanuel Gobilliard lyoni püspök adta át a futballistának, amint arról a francia püspöki konferencián beszámolt. Gobilliard elmondta, Messi "a hit embere", aki a mez átvételekor hangsúlyozta, sokat jelent számára a hozzá hasonlóan argentin egyházfő ajándéka.

A vatikáni klubban a vatikáni lakosok és dolgozók, illetve közvetlen családtagjaik, valamint fiatal afrikai bevándorlók sportolnak.

Messi a koronavírus-fertőzéséből felgyógyulva a hétvégén tért vissza a pályára, a PSG pedig 4-0-ra verte bajnoki meccsen a Reims együttesét.

Tavaly októberben Messi küldött egy általa dedikált PSG-mezt Ferenc pápának, akinek Jean Castex francia miniszterelnök juttatta el a 34 éves támadó ajándékát.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×