eur:
393.14
usd:
363.63
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
LONDON, ENGLAND - JANUARY 12: a VAR decision to rule out Harry Kane of Tottenham Hotspur goal to make it 1-1 is seen on the giant LED screen  during the Carabao Cup Semi Final Second Leg match between Tottenham Hotspur and Chelsea at Tottenham Hotspur Stadium on January 12, 2022 in London, England. (Photo by James Williamson - AMA/Getty Images)
Nyitókép: James Williamson - AMA/Getty Images

Harry Kane nem sokáig örülhetett a Chelsea elleni találatának – videó

A Chelsea jutott elsőként az angol labdarúgó-Ligakupa fináléjába, mivel az elődöntő szerdai visszavágóján 1–0-ra legyőzte vendégként a Tottenham Hotspurt, így összesítésben 3–0-ra nyerte meg a párharcot.

A mérkőzésen a londoni Kékek a német válogatott Antonio Rüdiger találatával szerezték meg a vezetést a 18. percben, a Spursnek pedig még az egyenlítés sem jött össze, Harry Kane második félidőben szerzett gólját ugyanis videobírós ellenőrzés után les miatt érvénytelenítette a játékvezető.

A másik ágon a Liverpool és az Arsenal csap össze. Az első mérkőzést múlt csütörtökön rendezték volna, de a liverpooliak halasztást kértek, mert a csapat koronavírusos esetek és sérülések miatt, illetve azért, mert több játékos elutazott a Kamerunban zajló Afrika Kupára, erősen tartalékossá vált. A liga elfogadta a kérést, így a párharc első találkozójára csütörtökön kerül sor az Anfield Roadon, a visszavágó pedig január 20-án lesz az Emirates Stadionban.

A finálét február 27-én rendezik a Wembley Stadionban.

Címlapról ajánljuk

Lapértesülés: a Schadl-ügy egyik tanúja vesztette életét az Árpád hídi tragédiában

B. Ervin a Suzukiban ült, hírek szerint az élettársával, mindketten azonnal meghaltak. A férfit korábban Schadl György biztatta arra, hogy pályázzon végrehajtónak.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
Meglepő fordulat a boltokban: a tarolnak saját márkás termékek

Meglepő fordulat a boltokban: a tarolnak saját márkás termékek

Az elmúlt hetekben a Pénzcentrum és a Debreceni Egyetem közös, nagymintás felmérést végzett, hogy kiderüljön, hogyan vélekednek a hazai vásárlók az ún. kereskedelmi/saját márkás, illetve a gyártói márkás termékekről. Az eredmények megszülettek: több mint 10 ezer válaszadó szerint a saját márkás termékek ma már nem csupán olcsóbb alternatívát jelentenek a fogyasztók számára, hanem sok esetben minőségi választást is - írta a Pénzcentrum.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×