eur:
395.4
usd:
368.55
bux:
71841.69
2024. július 2. kedd Ottó
Sztanyiszlav Szalamovics Csercseszov szövetségi kapitány az orosz labdarúgó-válogatott sajtótájékoztatóján a Puskás Arénában 2020. szeptember 5-én, a Nemzetek Ligája másnapi Magyarország-Oroszország mérkőzésé előtt.
Nyitókép: Sztanyiszlav Szalamovics Csercseszov szövetségi kapitány az orosz labdarúgó-válogatott sajtótájékoztatóján a Puskás Arénában 2020. szeptember 5-én, a Nemzetek Ligája másnapi Magyarország-Oroszország mérkőzésé előtt. MTI/Szigetváry Zsolt

Sztáredzőt szemelt ki a Fradi

Oroszországból érkezhet Peter Stöger utódja.

Az orosz Sztanyiszlav Csercseszov az FTC vezetőségének első számú kiszemeltje a kispadra - értesült az Index.

Az 58 éves edző öt évig volt orosz szövetségi kapitány. A negyeddöntőbe vezette a válogatottat a 2018-as világbajnokságon, majd az Eb-re is kijutott a csapattal, ám a gyenge szereplés után szerződést bontott vele a szövetség, így nyár óta nem dolgozik.

Korábban volt a Legia Varsó, a Dinamo és a Szpartak Moszkva, az Amkar Perm, a Groznij és a Szocsi edzője, valamint dolgozott Ausztriában is.

Játékosként sokszoros orosz válogatott volt az 1990-es években, védett a német és az osztrák bajnokságban is.

Az FTC hétfőn jelentette be, hogy Peter Stöger távozik, a Honvéd ellen bajnokira Máté Csaba készíti fel az együttest.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.02. kedd, 18:00
Yann Caspar
a Matthias Corvinus Collegium Európai Tanulmányok Műhelyének kutatója
Az összes ellene zajló eljárást megúszhatja Donald Trump – Joe Bidenék nagyon kiborultak

Az összes ellene zajló eljárást megúszhatja Donald Trump – Joe Bidenék nagyon kiborultak

Az Egyesült Államok Legfelsőbb Bírósága hétfőn nyilvánosságra hozott döntésében úgy határozott Donald Trump ügyében, hogy az amerikai elnök tevékenységeinek "magját" abszolút immunitás, hivatalos cselekedeteit pedig vélelmezett mentelmi jog védi. A történelmi határozatot, amely értelmében tovább húzódik Trump büntetőjogi felelősségre vonása, a republikánusok kitörő örömmel üdvözölték, míg Joe Biden amerikai elnök és demokrata párttársai élesen kritizálták.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×