eur:
392.88
usd:
363.4
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Colorful water ball in swimming-pool
Nyitókép: joruba/Getty Images

Euroliga: a Ferencváros nem juthat tovább

A Ferencváros kilenc gólos vereséget szenvedett el, kikapott a Dunaújváros is.

Második mérkőzését is elvesztette a Ferencváros a női vízilabda Euroliga csoportkörében. A selejtezőből a főtáblára jutott zöld-fehérek - akik pénteken öt góllal kaptak ki a ötszörös győztes, házigazda Sabadelltől - az E csoport spanyolországi négyes tornáján szombaton a spanyol Matarótól szenvedtek kilencgólos vereséget.

Ezzel gyakorlatilag biztossá vált, hogy a Ferencváros nem jut a sorozat negyeddöntőjébe.

A Dunaújváros 10-7-es vereséget szenvedett a sorozat ötszörös győztesétől, a házigazda Sabadelltől a női vízilabda Euroliga csoportküzdelmeinek spanyolországi tornáján. Az előző idényben döntős magyar csapat nem tudott mit kezdeni a hazaiak spanyol válogatott kiválóságával, Judith Forca Arizával, aki öt góljával eldöntötte az összecsapást.

A Dunaújváros - amely a Mataro magabiztos legyőzésével rajtolt pénteken - vasárnap, a harmadik fordulóban a Ferencváros ellen biztosíthatja be a továbbjutást érő második helyét a csoportban.

Női Euroliga, csoportkör

E csoport (Sabadell):

Mataro (spanyol) - FTC-Telekom Waterpolo 14-5 (4-1, 3-2, 3-1, 4-1)

Sabadell (spanyol)-Dunaújváros 10-7 (4-2, 2-2, 0-1, 4-2)

később - G csoport (Budapest):

UVSE-Dinamo Uralocska (orosz) 18.00

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.04. csütörtök, 18:00
Varga Zs. András
a Kúria elnöke
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×