eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál
Marco Rossi, a magyar válogatott szövetségi kapitánya (j) és Szalai Attila játékos a csapat varsói sajtótájékoztatóján, a KP Legia Warszawa stadionjában 2021.november 14-én. A lengyel válogatott november 15-én Varsóban játszik Magyarország ellen világbajnoki selejtező mérkőzést.
Nyitókép: MTI/Szigetváry Zsolt

Marco Rossi szerint Szalai Attila mégis a Chelsea-hez szerződik

A magyar válogatott szövetségi kapitánya, Marco Rossi szerint eldőlt, hogy a török Fenerbahce magyar védője a Bajnokok Ligája-címvédőnél folytatja.

Az olasz szakember a calciomercato.com újságírójának kérdésére megnevezett egy magyar játékost, aki szerinte illene a Serie A-ba. „Nehéz egyetlen futballistát mondanom, de a Fenerbahce játékosát, Szalai Attilát nagyon jónak látom. Néhány spanyol klub is figyeli, de úgy tűnik, a Chelsea már megállapodott vele” – idézi Marco Rossit az m4sport.hu/hirado.hu.

A magyar szövetségi kapitány a hazája labdarúgó-bajnokságát is figyelemmel kíséri, különösen a Torinót, a Juventust és a Sampdoriát. "Több jó edző is van a bajnokságban, kiélezett a verseny. Az Atalantát nagy favoritnak látom, jól játszanak az elmúlt öt évben, mindig elérték a csúcsot a szezon második felében” – mondta a szakember.

Rossi arról is beszélt, hogy egy Torino közeli településen született. „Amikor hazajövök, meglátogatom az édesanyámat és a testvéreimet. Nosztalgiázom, előtörnek az emlékek” – mondta.

Címlapról ajánljuk
24 milliárdos programot indított a főváros – élhetőbb utcák épülhetnek

24 milliárdos programot indított a főváros – élhetőbb utcák épülhetnek

Az Egészséges utcák program célja a fővárosiak életminőségének javítása, a gyalogos és a kerékpáros közlekedés fejlesztése, a gépjárműforgalom csillapítása, valamint az akadálymentesítés. Balogh Samu, a főpolgármester kabinetfőnöke az InfoRádióban elmondta: szeptemberben derül ki, hogy mely kerületek kaphatnak támogatást. Pokorni Zoltán hegyvidéki polgármester szerint a kezdeményezésnek köszönhetően akár meghétszereződhet a zöldfelületek aránya a XII. kerületben.

"A határ a csillagos ég" - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben

Új szövetség jött létre Európában három párt részvételével. Ez hazafias erőkből formálódik, és alapítói vezető szerepet játszanak országaikban. Más pártokat is várunk, hogy közösen, egyesült erővel biztosítsuk Európa jövőjét - mondta Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt elnöke Bécsben, miután Orbán Viktor miniszterelnökkel, a Fidesz elnökével, és Andrej Babissal, a cseh ANO vezetőjével találkozott.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×