eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál
Szalai Ádám a magyar labdarúgó-válogatott edzésén a müncheni Allianz Arénában 2021. június 22-én. A koronavírus-járvány miatt 2021-re halasztott 2020-as labdarúgó Európa-bajnokság F csoportjában szereplő magyar válogatott Münchenben lép pályára Németország ellen június 23-án.
Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

Megvan a magyar válogatott varsói kezdő tizenegye

Marco Rossi tartotta magát korábbi ígéretéhez, Szalai Ádám mind a két mérkőzésen a kezdő csapatban kap helyet a novemberi világbajnoki selejtezőkön.

A 20.45-kor kezdődő találkozón a magyar csapat az alábbi tizeneggyel kezd majd: Dibusz – Fiola, Lang, Szalai Attila – Nego, Nagy Á., Schäfer, Nagy Zs. – Varga K., Szalai Ádám, Schön.

A lengyelek: Szczesny – Dawidowicz, Kedziora, Bednarek, Puchacz – Cash, Linetty, Klich, Moder – Swiderski, Piatek.

Mint azt korábban az Infostart is megírta, a San Marino ellen duplázó Szoboszlai Dominik izomfájdalom miatt elhagyta a keretet és visszatért Lipcsébe a klubjához. A hazaiak kezdőcsapatában a szintén a Bundesligában futballozó Robert Lewandowski (Bayern München) a legnagyobb hiányzó.

Címlapról ajánljuk

"A határ a csillagos ég" - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben

Új szövetség jött létre Európában három párt részvételével. Ez hazafias erőkből formálódik, és alapítói vezető szerepet játszanak országaikban. Más pártokat is várunk, hogy közösen, egyesült erővel biztosítsuk Európa jövőjét - mondta Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt elnöke Bécsben, miután Orbán Viktor miniszterelnökkel, a Fidesz elnökével, és Andrej Babissal, a cseh ANO vezetőjével találkozott.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×