eur:
394.82
usd:
364.57
bux:
71101.23
2024. július 8. hétfő Ellák
Sergio Agüero világbajnoki ezüstérmes argentin támadó (j) fényképezésen vesz részt a barcelonai Camp Nou stadionban 2021. május 31-én. 32 éves futballista az angol bajnok, Bajnokok Ligája-döntős Manchester Citytől az FC Barcelona labdarúgócsapatához szerződött.
Nyitókép: MTI/EPA/EFE/Alejandro Garcia

Vizsgálatok: vége lehet Sergio Agüero profi futballpályafutásának

Lapok írtak értesüléseik alapján a sportoló friss vizsgálatainak eredményeiről.

A 33 éves támadó az Alavés elleni október 30-i mérkőzésén egy légipárbaj után maradt lent a földön, de úgy tűnt, nem ütközött senkivel, nem kapott ütést sem. Elsőre azt lehett hinni, hogy esetleg rosszul fogott talajt, és abba sérült bele, ám a találkozó után kiderült, más a helyzet.

Mellkasi fájdalmat érzett az egész első félidőben, ami miatt kardiológiai kivizsgálásra ment. Ennek eredményéről több, a Barcelonához köthető híroldal is arról számol be, hogy az eredmények alapján szinte biztos, hogy a Manchester Citytől nyáron érkezett csatárnak fel kell hagynia a profi futballal - írta az Origo.

Címlapról ajánljuk
Gulyás Gergely: nincs konkrét béketervünk
Kormányinfó

Gulyás Gergely: nincs konkrét béketervünk

Múlt héten két kormányülés is volt, a szerdai után vasárnap is sor került egyre. Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter és Vitályos Eszter kormányszóvivő tájékoztatott a részletekről és válaszolt az újságírói kérdésekre.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.08. hétfő, 18:00
Lakatos Júlia
a Méltányosság Politikaelemző Központ stratégiai igazgatója
Budapest nem London, a home office pedig nem fekteti vállra az irodapiacot

Budapest nem London, a home office pedig nem fekteti vállra az irodapiacot

Turbulenciák után kivárás, bő hitelezés helyett készpénzes tranzakciók – Mikesy Álmos szerint ez a pillanatkép most a lakáspiacon, de már látszik a fény az „alagút” végén. Az irodaingatlanoknál kimondottan: a pár évvel ezelőtt nagy riadalmat keltő Covid- és home office-trendek csillapodni látszanak – főleg a nyugat-európai és amerikai nagyvárosokkal szemben irodabarát közép-európai fővárosokban. Az „ingatlanspecialista” Gránit Alapkezelő elnök-vezérigazgatója nagy fantáziát lát a budapesti új városrész fejlesztésekben.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×