eur:
394.82
usd:
367.48
bux:
71456
2024. július 3. szerda Kornél, Soma
Sergio Agüero világbajnoki ezüstérmes argentin támadó fényképezésen vesz részt a barcelonai Camp Nou stadionban 2021. május 31-én. 32 éves futballista az angol bajnok, Bajnokok Ligája-döntős Manchester Citytől az FC Barcelona labdarúgócsapatához szerződött.
Nyitókép: MTI/EPA/EFE/Alejandro Garcia

Kórházba vitték a szívére panaszkodó Sergio Agüerót

Szombaton az Alavés ellen az első félidő végén le kellett cserélni.

Sergio Agüerót, az FC Barcelona argentin labdarúgóját szombaton kórházba kellett szállítani kardiológiai kivizsgálásra.

A katalán együttes szombaton 1-1-es döntetlent játszott a vendég Alavés csapatával. A hazaiaknál kezdőként pályára lépett, kényszerű okokból azonban már az első félidő hajrájában lecserélt Agüero - a klub honlapjának tájékoztatása alapján - pályán töltött idejének nagy részében mellkasi fájdalmakra panaszkodott.

A Barcelona - amely szerda este menesztette holland vezetőedzőjét, Ronald Koemant, aki helyett ideiglenes megbízatással Sergi Barjuán irányította a gárdát - a második félidőben újabb kulcsemberét veszítette el, a 70. percben Gerard Piquének is el kellett hagynia a pályát.

A 34 éves középhátvédnek a vádlijával adódtak problémái, és a katalánok vasárnapi közlése szerint a "közeljövőben" nem számíthatnak a játékára. Mindez azt jelenti, hogy Piqué nem léphet pályára a Barcelona keddi, a továbbjutás szempontjából kulcsfontosságú, Dinamo Kijev elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésen.

Az erős hullámvölgyben lévő, a La Liga tabelláján csupán kilencedik Barcelona a szombati összecsapáson sérülés miatt több játékosára (Ronald Araujo, Frenkie de Jong, Martin Braithwaite, Ousmane Dembélé, Pedri, Sergi Roberto, Anssumane Fati) nem számíthatott.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.03. szerda, 18:00
Giró-Szász András
politikai tanácsadó
Ukrajna egyre közelebb kerül a NATO-hoz, Nyugat-Európában bukkant fel egy orosz tengeralattjáró – Ukrajnai háborús híreink szerdán

Ukrajna egyre közelebb kerül a NATO-hoz, Nyugat-Európában bukkant fel egy orosz tengeralattjáró – Ukrajnai háborús híreink szerdán

Antony Blinken amerikai külügyminiszter és Andrij Jermak, az ukrán elnök kabinetfőnöke kedden Washingtonban találkozott, hogy megvitassák a NATO-tagországok azon szándékát, miszerint Ukrajnát közelebb hozzák a szövetséghez. A találkozóra éppen egy héttel a washingtoni NATO-csúcstalálkozó előtt került sor - számolt be a Reuters. Az ukrajnai háború kezdete óta legalább két esetben is tevékenykedtek orosz tengeralattjárók Írország partjainál – írta meg a Bloomberg hírszerzési források alapján. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború aktualitásaival.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×