eur:
387.81
usd:
357.7
bux:
68089.84
2024. május 17. péntek Paszkál
Dárdai Pál, a Hertha BSC vezetőedzője csapatának a Borussia Dortmund elleni, a német első osztályú labdarúgó-bajnokságban játszott mérkőzése előtt Dortmundban 2021. március 13-án.
Nyitókép: MTI/EPA pool/Friedemann Vogel

Dárdai Pálék megtréfálták a Liverpoolt, nem is kicsit

Csapata, a Hertha BSC 4 gólt rúgott a Premier League szupercsapatának.

A vezetőedző Dárdai Pál futballcsapata, a Hertha BSC felkészülési mérkőzésen 4-3-ra legyőzte a Liverpoolt.

Az innsbrucki Tivoli Stadionban, 10 ezer néző előtt rendezett összecsapáson a berlinieknél Santiago Ascacibar, Suat Serdar, valamint a napokban szerződtetett montenegrói Stevan Jovetic (kétszer) volt eredményes, míg Jürgen Klopp 2019-ben Bajnokok Ligája-győztes együttesében Sadio Mane, Minamino Takumi és Alex Oxlade-Chamberlain talált a kapuba.

A meccs 69. percében nagy taps közepette a tavalyi angol bajnoknál pályára lépett a holland Virgil van Dijk, aki tavaly októberben elszenvedett súlyos térdsérülése után csütörtökön tért vissza.

Címlapról ajánljuk

Csillapítás – „Száz napos békére” tesz kísérletet Szlovákia

Több új hír, információ és találgatás jelent meg a Robert Fico szlovák miniszterelnök elleni merénylet óta. Robert Fico mindenesetre kommunikál, a Legfőbb Ügyészség tájékoztatási zárlatot rendelt el, hétfőn viszont bejelentést tesznek a hogyan továbbról Szlovákiában. A védelmi miniszter a korlátozások helyett most „a társadalom megnyugtatására összpontosít”.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.17. péntek, 18:00
Sándor Ildikó
néprajzkutató, a Hagyományok Háza Közművelődési és tudományos szakcsoport vezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×