eur:
393.14
usd:
363.63
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik

Női kézilabda NB I - Két hét után távozott a Vác edzője

Távozik posztjáról Őze Beáta, a Váci NKSE női kézilabdacsapat vezetőedzője, aki múlt hétfőn kezdte meg a munkát új állomáshelyén.

A váci klub két hónappal ezelőtt jelentette be Őze érkezését, akivel két idényre szóló megállapodást kötöttek. Ebből aztán két hét sem lett, miután az együttes vasárnap honlapján közölte a szakmai stábban történt változásokat. Őzéhez hasonlóan ugyanis közös megegyezéssel távozott Szabó András erőnléti edző is.

Kiemelték: a változást több egyeztetés előzte meg, amelyeken "nyilvánvalóvá vált, hogy a felnőtt csapat szakmai stábja által kidolgozott munkamódszerek, valamint a kézilabdáról alkotott filozófia nem egyezik meg" az egyesületüknél az elmúlt években már sikeresen alkalmazott szisztémával. Hozzátették: miután a felek nem tudtak közös nevezőre jutni a szakmai irányvonallal kapcsolatban, a válás mellett döntöttek.

A legutóbbi NB I-s idényben a negyedik helyen záró váci klubnál a tervek szerint az új vezetőedzőt a jövő hét elején nevezik meg.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×