eur:
392.6
usd:
362.16
bux:
72132.83
2024. július 7. vasárnap Apollónia
Szoboszlai Dominik, a Red Bull Salzburg középpályása Jesse Marsch vezetőedzővel (j), miután csapata 5-0-ra győzött a másodosztályú Austria Lustenau ellen a labdarúgó Osztrák Kupa klagenfurti döntőjében 2020. május 29-én. Szoboszlai szabadrúgásból gólt szerzett a koronavírus-járvány miatt szurkolók jelenléte nélkül játszott mérkőzésen.
Nyitókép: MTI/EPA/Christian Bruna

Elárulta céljait Szoboszlaiék új edzője

Még lehet mozgás az RB Leipzig keretében.

A játék totális irányítására törekszik csapatával, a három magyar labdarúgót is foglalkoztató RB Leipziggel az új vezetőedző, Jesse Marsch.

A Bayern Münchenhez távozott Julian Nagelsmannt követő szakember tovább akarja fejleszteni elődje munkáját.

"Az elmúlt két év legjobb dolgait fel akarom használni, de a futballfilozófiánk ugyanaz marad, mint volt legutóbb Salzburgban. Nagyon fontos, hogy a labdával jók legyünk, és teljesen ellenőrzésünk alatt tartsuk az ellenfelet és a mérkőzést. Ez a célunk. Nem mindig lehetséges, de erre fogunk törekedni" - fogalmazott az amerikai tréner kedden, az új szezon első edzése előtt.

Marsch korábban a lipcsei egyesület testvérklubjánál, a Red Bull Salzburgnál dolgozott, azaz Szoboszlai Dominik ismét korábbi trénerével készülhet majd együtt.

A vezérigazgató, Oliver Mintzlaff azt ígéri, hogy aktívak lesznek az átigazolási piacon, ahogy fogalmazott, bár a játékosok minősége és mennyisége elégnek tűnik, nem elképzelhetetlen, hogy a nyáron szerződtetnek, illetve eladnak futballistákat.

Szoboszlain kívül az ugyancsak válogatott Gulácsi Péter és Willi Orbán szerepel magyar részről a lipcsei csapatban.

Címlapról ajánljuk

"Teljes titokban" - Orbán Viktor elmondta, milyen volt Vlagyimir Putyinnal tárgyalni, és hogyan szervezték meg az útját

A magyar miniszterelnök 20 perces videóinterjút adott egy svájci lapnak. Ebben arról is beszélt, hogy különleges találkozni egy olyan politikai vezetővel, aki egy valódi birodalmat ural.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.08. hétfő, 18:00
Lakatos Júlia
a Méltányosság Politikaelemző Központ stratégiai igazgatója
Tízből négy uniós munkavállalót közvetlenül érint majd a zöld átállás

Tízből négy uniós munkavállalót közvetlenül érint majd a zöld átállás

A munkavállalók közel 40%-a az EU-ban jelenleg olyan szakmában dolgozik, amelyre a gazdaság zöld átállása közvetlen hatással lesz – derül ki az Eurofound elemzéséből. A szociális, foglalkoztatási és munkaügyi kérdésekkel foglalkozó uniós szervezet jelentése szerint majdnem minden tizedik jelenlegi munkavállalóról mondható el, hogy a zöld átállás hatására olyannyira fokozatosan átalakul a szakmája, hogy azzal egy új foglalkozás jön létre.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×