eur:
395.4
usd:
368.49
bux:
71873.97
2024. július 2. kedd Ottó
Nyitókép: Soos Botond

A magyar vízilabda-válogatott is a Volánbusszal utazik – képek

A vízilabdás sikerek szállítója a Volánbusz – a felirat mostantól két Neoplan Tourliner autóbusz oldalán hirdeti, hogy a magyar vízilabda-válogatott is a közlekedési társaság megbízható, kényelmes és biztonságos járműveivel utazik. A felmatricázott autóbuszok egyikét 2021. június 23-án a Margitszigeten, a Hajós Alfréd Sportuszoda előtti téren mutatta be a Magyar Vízilabda Szövetség és a Volánbusz.

A Magyar Vízilabda Szövetség és a Volánbusz között már több évtizede kiváló az együttműködés: a közlekedési vállalat számos nemzetközi versenyre, kupa-sorozatra, edzőtáborba szállította és szállítja a csapatokat, valamint az utánpótlás-nevelésben résztvevőket, évente 18 ezer kilométeren, egyidőben akár 10-12 járművel is. A szövetség és a Volánbusz most két Neoplan Tourliner típusú autóbusz felmatricázásával üzeni, hogy

a koronavírus-járványt követő újraindításban is közösen vesznek részt

– olvasható a Volánbusz sajtóközleményében.

A kényelmes és korszerű Neoplan Tourliner buszok légkondicionáltak, a fedélzeti wifi mellett USB-töltőpontokkal és 230 V-os aljzatokkal is rendelkeznek. A járművekben 49 ülés található, amelyek mindegyike biztonsági övvel és kényelmes lábtérrel fogadja a játékosokat. A környezettudatosság jegyében dízelmotorjuk már megfelel az EURO 6d környezetvédelmi osztály elvárásainak. A gyorsabb közlekedés érdekében a járművek nemzetközi és emelt utazásisebesség-vizsgával (TEMPO 100) is rendelkeznek. Az autóbusz-vezetők munkáját elektronikus vezetéstámogató rendszerek segítik, jelentősen növelve ezzel az utazás biztonságát – sorolják.

A felmatricázott jármű bemutatóján Juhász Roland állami vagyongazdálkodásért felelős államtitkár elmondta: „Vízilabdás múltam miatt különleges megtiszteltetés, hogy a mai napon átadhatjuk ezt a felmatricázott autóbuszt a női és férfi vízilabda-csapat részére, hogy a nemzeti válogatottak kényelmesen és biztonságosan juthassanak el a sportrendezvényekre és felkészülési programokra.

A mai nap a köszöneté: köszönjük az eddigi vízilabda sikereket és várjuk az eljövendőket!”
Juhász Roland állami vagyongazdálkodásért felelős államtitkár. Volánbusz/Soós Botond
Juhász Roland állami vagyongazdálkodásért felelős államtitkár. Volánbusz/Soós Botond

Vári Attila, a Magyar Vízilabda Szövetség elnöke kiemelte: „Büszkeséggel tölt el bennünket, hogy a Volánbuszt a kiemelt partnereink között tudhatjuk. A férfiválogatott már birtokba vehette az új buszt, a női válogatott hétvégén Sopronba utazik. Ki kell emelnem, hogy

az összes magyarországi nemzetközi esemény lebonyolításakor is magas minőségben áll és állt a vállalat a rendelkezésünkre,

legközelebb a szentesi U15-ös Európa-bajnokság transzportjait végzi a cégcsoport.”

Vári Attila, a Magyar Vízilabda Szövetség elnöke
Vári Attila, a Magyar Vízilabda Szövetség elnöke. Volánbusz/Soós Botond

Pafféri Zoltán, a Volánbusz elnök-vezérigazgatója hozzátette: „A koronavírus-járvány a sportesemények korlátozásával az utaztatást is érintette, de legnagyobb örömünkre 2021. második felében ismét útjukra indulhatnak a csapatok. A tokiói olimpiára készülő női és férfi válogatott biztonságos szállításáról évtizedek eredményes együttműködése után továbbra is a Volánbusz gondoskodik. A kényelmes és biztonságos utazás remélhetőleg hozzájárul majd vízilabda-csapataink jövőbeni sikereihez. Garantáljuk, hogy a csapatok mindig időben érkeznek az úti céljukhoz, hazafelé pedig örömmel elhozzuk az éremrakományt is.”

Pafféri Zoltán, a Volánbusz elnök-vezérigazgatója. Volánbusz/Soós Botond
Pafféri Zoltán, a Volánbusz elnök-vezérigazgatója. Volánbusz/Soós Botond

A férfi vízilabda-válogatott közvetlenül az esemény után, a Nemzeti Sportuszoda elől indult el a sibeniki edzőtáborba – zárul a sajtóközlemény.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.02. kedd, 18:00
Yann Caspar
a Matthias Corvinus Collegium Európai Tanulmányok Műhelyének kutatója
Az összes ellene zajló eljárást megúszhatja Donald Trump – Joe Bidenék nagyon kiborultak

Az összes ellene zajló eljárást megúszhatja Donald Trump – Joe Bidenék nagyon kiborultak

Az Egyesült Államok Legfelsőbb Bírósága hétfőn nyilvánosságra hozott döntésében úgy határozott Donald Trump ügyében, hogy az amerikai elnök tevékenységeinek "magját" abszolút immunitás, hivatalos cselekedeteit pedig vélelmezett mentelmi jog védi. A történelmi határozatot, amely értelmében tovább húzódik Trump büntetőjogi felelősségre vonása, a republikánusok kitörő örömmel üdvözölték, míg Joe Biden amerikai elnök és demokrata párttársai élesen kritizálták.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×