eur:
401.37
usd:
365.71
bux:
73411.75
2024. október 5. szombat Aurél
FLORENCE, ITALY - MAY 16: (BILD ZEITUNG OUT) Head coach Gennaro Gattuso of SSC Napoli looks on prior to the Serie A match between ACF Fiorentina and SSC Napoli at Stadio Artemio Franchi on May 16, 2021 in Florence, Italy. (Photo by Matteo Ciambelli/DeFodi Images via Getty Images)
Nyitókép: Matteo Ciambelli/DeFodi Images/Getty Images

Gattuso jött és már ment is

Nem ért egyet a klub játékosigazolási politikájával, ezért három hét után távozik Gennaro Gattuso vezetőedző a Fiorentina labdarúgócsapatától.

Gattuso érkezését május 25-én jelentette be Rocco Commisso, a klub tulajdonosa és elnöke, azonban a nyári átigazolásokban nem egyezett a véleményük, így a vezetőedző közös megegyezéssel távozik.

A tréner alig várta, hogy a klub leigazolja a portugál Sergio Oliveirát a Portótól, ám a Fiorentina vezetősége hezitált a 20 millió eurós átigazolási díj miatt. Ugyancsak Gattuso szorgalmazta, hogy a portugál Goncalo Guedest szerezzék meg a Valenciától.

A firenzei gárda a legutóbbi bajnoki idényben a 13. helyen végzett, ezért nem hosszabbítottak Giuseppe Iachinivel.

A játékosként világbajnok, 43 éves Gattusónak az előző szezon végén járt le a szerződése a Napolinál, amellyel legutóbb ötödikként végzett a Serie A-ban, így lemaradt a Bajnokok Ligájáról.

Címlapról ajánljuk
Ákos: nem jó kimondani, hogy hatalmas vihar közeleg – egymásra kell nézzünk, emberek

Ákos: nem jó kimondani, hogy hatalmas vihar közeleg – egymásra kell nézzünk, emberek

Én arra hívok mindenkit, aki ezt a lemezt hallgatja, hogy ember legyen velem együtt, hogy egymás számára emberek lehessünk, és hogy megfogalmazhassunk nyugodtan aggodalmakat és örömöket anélkül, hogy a másik folyton ellenséget látna bennünk – mondta Kovács Ákos dalszerző, előadóművész az InfoRádió Aréna című műsorában, ahol beszélt a most megjelent Metropolis című dupla albumáról és a december 14-i Aréna-koncertjéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.07. hétfő, 18:00
Karácsony Gergely
Budapest főpolgármestere
A hét végére sikerült javítani az amerikai tőzsdéknek

A hét végére sikerült javítani az amerikai tőzsdéknek

Továbbra is nyomás alatt vannak a világ tőkepiacai, a befektetők elsősorban az Irán és Izrael közötti konfliktusra figyelnek. Csütörtökön eséssel fejezték be a kereskedést az európai és az amerikai tőzsdék, ma ehhez képest már emelkedés látszott Európában, és az amerikai tőzsdék is feljebb kerültek. Az EU kínai elektromos autók büntetővámjával kapcsolatos döntésére emelkedett az európai autók részvényárfolyama, a hangulatot a délután megjelent, vártnál jobb amerikai munkaerőpiaci adat is javította.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×