eur:
393.06
usd:
363.25
bux:
72351.87
2024. július 5. péntek Emese, Sarolta
A japán Oszaka Naomi az amerikai Serena Williams ellen játszik az ausztrál nemzetközi teniszbajnokság női egyesének elődöntőjében Melbourne-ben 2021. február 18-án.
Nyitókép: MTI/EPA/AAP/Dean Lewins

Párizs után Berlinre se érzi magát játékra készen a legjobban kereső női sportoló

A francia nyílt teniszbajnokság után a berlini tornától is visszalépett Oszaka Naomi, a női világranglista második helyezettje.

A német szervezők közölték, hogy a japánok négyszeres Grand Slam-bajnoka a jövő héten sem kíván pályára lépni a német fővárosban sorra kerülő füves pályás versenyen, és szünetet tart a karrierjében.

Egyelőre nem tudni, hogy a 23 éves játékos elindul-e a június 28-án rajtoló wimbledoni bajnokságon.

A saját bevallása szerint depresszióval küszködő Oszaka, a világ legjobban kereső női sportolója egy hete jelentette be a Roland Garros második fordulója előtt, hogy visszalép. Előzőleg azt közölte, hogy "mentális egészségének megóvása érdekében" nem vesz részt a párizsi sajtótájékoztatókon, mert indokolatlanul megterhelik őt lelkileg. A Grand Slam-torna szervezői válaszul minden kihagyott médiaesemény után pénzbírságot helyeztek kilátásba neki.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
Felfordulás és káosz jöhet Európa egyik vezető hatalmában – Megállíthatja-e szélsőjobbot a „republikánus front”?

Felfordulás és káosz jöhet Európa egyik vezető hatalmában – Megállíthatja-e szélsőjobbot a „republikánus front”?

Július 7-én tartják a francia nemzetgyűlési választások második fordulóját, amelynek legnagyobb kérdése, hogy a Marine Le Pen-féle Nemzeti Tömörülés és szövetségesei megszerzik-e az abszolút többséget, azaz a 289 képviselői helyet. A radikális jobboldali párttal szemben hatalmas visszalépési hullám zajlott le az Új Népfrontban egyesült baloldal, illetve az Emmanuel Macron elnök mögött álló centrista blokk képviselőjelöltjei között, ami könnyen meghiúsíthatja Le Pen álmait a kormányrúd megszerzésére.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. július 4. 21:58
×
×
×
×