eur:
392.6
usd:
362.16
bux:
72132.83
2024. július 7. vasárnap Apollónia
STADIO DALLARA, BOLOGNA, ITALY - 2021/05/23: Paulo Dybala of Juventus F (L) and Andrea Pirlo, head coach of Juventus Fc,  at the end of the Serie A match between Bologna Fc and Juventus Fc . Juventus Fc wins 4-1 over Bologna Fc. (Photo by Marco Canoniero/LightRocket via Getty Images)
Nyitókép: Marco Canoniero/LightRocket/Getty Images

Nemcsak Pirlo menesztéséről, hanem az utódjáról is ír az olasz sajtó

Csere jöhet a Juventus kispadján.

Olasz sajtóértesülések szerint Andrea Pirlót menesztik és helyére Massimiliano Allegrit nevezik ki a Juventus labdarúgócsapatának vezetőedzői posztjára.

A Sky Italia csütörtökön közölte, hogy a Zebrák korábbi sikeredzője már megállapodott a visszatérésről a torinói klub vezetésével, a hivatalos bejelentés pedig már csak azért várat magára, mert még nem dőlt el, hogy három vagy négy évre szól majd a tréner új megállapodása.

A Juventus elöljárói az utóbbi napokban felgyorsították a tárgyalásokat Allegrivel, mivel több nagy klubnál - így például az olasz bajnok Internazionalénál, illetve a Real Madridnál - megüresedett a vezetőedzői pozíció és Torinóban attól tartottak, hogy Allegri mástól is komoly ajánlatot kap.

Az olasz szakember 2014 és 2019 között öt szezonon keresztül irányította a Juventust, mellyel minden idényében bajnok volt, négyszer az Olasz Kupát is megnyerte, a Bajnokok Ligájában pedig kétszer döntőbe jutott.

A távozó Andrea Pirlo edzői tapasztalat nélkül vette át az irányítást tavaly, s ugyan az Olasz Kupát és a Szuperkupát is megnyerte az együttessel, összességében mégis csalódást keltően szerepelt a csapat. A gárda játéka a szezon nagy részében kifejezetten gyenge volt, a BL-ben már a 16 között kiesett, a bajnokságban pedig - sorozatban megnyert kilenc szezon után - csak a negyedik helyen végzett, ráadásul az utolsó fordulóig úgy tűnt, kiszorul a legjobb négyből és nem szerepelhet a BL következő kiírásában.

Címlapról ajánljuk

"Teljes titokban" - Orbán Viktor elmondta, milyen volt Vlagyimir Putyinnal tárgyalni, és hogyan szervezték meg az útját

A magyar miniszterelnök 20 perces videóinterjút adott egy svájci lapnak. Ebben arról is beszélt, hogy különleges találkozni egy olyan politikai vezetővel, aki egy valódi birodalmat ural.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.08. hétfő, 18:00
Lakatos Júlia
a Méltányosság Politikaelemző Központ stratégiai igazgatója
Tízből négy uniós munkavállalót közvetlenül érint majd a zöld átállás

Tízből négy uniós munkavállalót közvetlenül érint majd a zöld átállás

A munkavállalók közel 40%-a az EU-ban jelenleg olyan szakmában dolgozik, amelyre a gazdaság zöld átállása közvetlen hatással lesz – derül ki az Eurofound elemzéséből. A szociális, foglalkoztatási és munkaügyi kérdésekkel foglalkozó uniós szervezet jelentése szerint majdnem minden tizedik jelenlegi munkavállalóról mondható el, hogy a zöld átállás hatására olyannyira fokozatosan átalakul a szakmája, hogy azzal egy új foglalkozás jön létre.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×