eur:
392.6
usd:
362.16
bux:
72132.83
2024. július 7. vasárnap Apollónia
Az argentin River Plate szurkolói jelzőfáklyákat gyújtanak a madridi Santiago Bernabéu Stadion közelében 2018. december 9-én, mielőtt megkezdődik a Libertadores Kupa döntőjének Boca Juniors elleni visszavágója. A finálé első mérkőzését több mint két hete rendezték Buenos Airesben, akkor 2-2-es döntetlen született, a visszavágót azonban többször el kellett halasztani, mert a River Plate szimpatizánsai megtámadták az ősi rivális Boca Juniors játékosait szállító buszt és összetűzésbe kerültek a rendőrökkel is.
Nyitókép: MTI/EPA/EFE/Diego Perez Cabeza

Mint a bozóttűz, fut végig a koronavírus a tekintélyes futballcsapaton

Már 25 játékos koronavírusos az argentin River Plate labdarúgócsapatánál. Kapus nélkül kell kiállniuk szerdán.

A Buenos Aires-i klub a hétvégén 15 esetet jelentett, majd hétfőn közölte, hogy újabb tíz futballistánál hozott pozitív eredményt a teszt.

A River Plate szerdán, a Libertadores Kupában a kolumbiai Independiente Santa Fé ellen lép pályára, és így a meccsen több kulcsjátékosa nélkül kénytelen szerepelni. A Bajnokok Ligája dél-amerikai megfelelőjének tekintett sorozatban 50 labdarúgót nevezhetnek a keretbe a csapatok, az argentin klubnak azonban most óriási gondot okoz, hogy

a megbetegedések miatt egyetlen kapusa sem áll rendelkezésre.

Argentínában a járvány második hulláma tombol, hétfőn például 28 680 új megbetegedést jelentettek. A pandémia kezdete óta mintegy 3,3 millió fertőzöttet regisztráltak, és több mint 71 ezren hunytak el a Covid-19 betegséggel összefüggésben.

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!

Címlapról ajánljuk
Kiderült, hogy egészséges-e a budapesti ivóvíz

Kiderült, hogy egészséges-e a budapesti ivóvíz

A Dunában vannak emberi eredetű szennyeződések, főként növényvédőszer- és gyógyszermaradványokat, valamint ipari korróziógátló anyagokat azonosítottak a szakemberek – mondta az InfoRádióban a Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Központ vezető vízhigiénés szakértője a folyó és a budapesti ivóvíz minőségét vizsgáló átfogó kutatásokról.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.08. hétfő, 18:00
Lakatos Júlia
a Méltányosság Politikaelemző Központ stratégiai igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×