eur:
393
usd:
363.47
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Nyitókép: Facebook/Katinka Hosszu

Vizes-Eb: Hosszú Katinka Teneriféről üzent

Edzésből, közel sem csúcsformában érkezik a budapesti Európa-bajnokság hétfőn kezdődő úszóversenyeire a háromszoros olimpiai bajnok Hosszú Katinka.

Többek között erről beszélt a 32 éves klasszis az M4 Sportnak adott interjújában a tenerifei edzőtáborban, ugyanakkor hozzátette, hogy a Duna Arénában sorra kerülő kontinensviadal sokat lendít majd az olimpiai felkészülésen.

Hosszú megjegyezte, a 2016-os, riói olimpia előtt kicsit nyűgnek érezte a londoni Európa-bajnokságot, amely kissé megtörte a felkészülést, viszont a jelenlegi helyzetben kifejezetten jól jön, hogy nagy versenyen tesztelheti le, hol tart, min kell még dolgoznia a játékok előtt.

"Magára az Európa-bajnokságra nem készülök, sőt, nekem az olimpiáig minden időt fel kell használnom arra, hogy ott legyek csúcsformában. Mondhatni edzésből megyek az Eb-re, persze vannak időeredmények a fejemben, amiket megcéloztam, ezek azért messze vannak az egyéni csúcsaimtól belekalkulálva azt, hogy a koronavírus miatt nem nagyon voltak versenyek, és így nem is leszek csúcsformában" – mondta Hosszú, aki a Duna Arénában ezúttal három fő számára, a 200 és 400 méter vegyesre, valamint a 200 méter pillangóra koncentrál.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×