eur:
392.88
usd:
363.34
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Babos Tímea az orosz Anasztaszija Potapova ellen játszik az ausztrál nemzetközi teniszbajnokság női egyesének második fordulójában Melbourne-ben 2021. február 10-én. Babos 2:6, 4:6 arányban kikapott.
Nyitókép: MTI/EPA/Jason O'Brien

Elkapta a koronavírust Babos Tímea

A háromszoros párosvilágbajnok teniszező Charlestonban van, a Facebookon számolt be a pozitív teszteredményéről.

A korábbi negatív eredményei dacára pozitív lett a koronavírustesztje Babos Tímeának, pedig mint írja, nem hagyta el a buborékot. A teniszező a Facebookon számolt be a fejleményekről.

„Múlt héten Miamiban, buborékban versenyeztem (ez azt jelenti, hogy végig csak a hotelben és a pályán voltam a többi sportolóval, maszkban stb. stb.), ahol 3 negatív Covid-19 tesztem volt. Onnan átrepültem ide Charlestonba csütörtökön, és ismét egy negatív tesztet produkáltam. Azóta is folyamatosan buborékban vagyok, sehol nem voltam, betartottam minden óvintézkedést.

Mindezek ellenére a tegnapi koronavírus tesztem pozitív lett. Azóta volt egy 2. tesztem, ami szintén ezt mutatta...”

A játékos értetlenül áll a történtek előtt. Azt írja, szinte semmi tünete nincs: „Fáj a fejem és a torkom picit, illetve 1 napig éreztem az izmaim fáradékonyságát, de ezt érthetőnek találtam, hiszen sokat készültem az idei első salakpályás versenyemre. Lejátszottam egy egyéni és egy párosmeccset is, edzettem mellette, igazából csináltam a dolgom maximum erőbedobással, mint mindig.”

Most tíz napig nem hagyhatja el a hotelszobáját, „még ablakot sem tudok nyitni – írja. – Erkély nincs, kondifelszerelésem egyelőre szintén nincs.”

Azt hiszem bátran kijelenthetem, hogy nem vagyok túl szerencsés újabban Amerikában... Múlt héten Miamiban, buborékban...

Közzétette: Timea Babos2021. április 8., csütörtök

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×