eur:
401.37
usd:
365.71
bux:
73411.75
2024. október 5. szombat Aurél
Steven Gerrard, a Glasgow Rangers vezetőedzője a labdarúgó Európa-liga G csoportjában játszott Szpartak Moszkva - Glasgow Rangers mérkőzésen Moszkvában 2018. november 8-án.
Nyitókép: MTI/EPA/Jurij Kocsetkov

Liverpool: Steven Gerrard érkezhet Jürgen Klopp helyére

Legalábbis a The Mirror című angol napilap szerint. Úgy tudják, a jelenlegi szakvezető a német labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya lesz.

A The Mirror című angol napilap azt valószínűsíti, hogy Steven Gerrard lesz a Liverpool FC következő vezetőedzője, a jelenlegi szakvezető, Jürgen Klopp pedig hazatér és a német labdarúgó-válogatott irányítását veszi át.

A londoni lap szerint a váltás akár hamarosan bekövetkezhet, miután a címvédő a mostani idényben botladozik a Premier League-ben, 25 forduló után csak a hatodik helyen áll, és már csupán elméleti esélye maradt, hogy újfent bajnokságot nyerjen.

A The Mirror úgy véli, hogy Klopp valószínűleg elfogadja a német ajánlatot, és elhagyja a Liverpoolt, helyébe pedig az elmúlt évek egyik – klubcsapatában és a válogatottban is – meghatározó angol futballistája, a jelenleg edzőként a skót Rangers FC-nél nagy sikerrel dolgozó Gerrard érkezhet.

A 40 éves Gerrard, aki 1998 és 2015 között játszott irányító középpályásként a Liverpoolban, 2018 óta vezeti a skót bajnokságban éllovas Rangers együttesét, amellyel az Európa-liga mostani idényében a legjobb 16 közé jutott.

Címlapról ajánljuk
Lévai Ferenc: páriákká váltak Magyarországon a halgazdaságok

Lévai Ferenc: páriákká váltak Magyarországon a halgazdaságok

Halastavak természetiérték-fenntartó szerepének támogatása címmel több mint hárommilliárd forintos kerettel nyílt pályázati felhívást írtak ki a haltermelőknek. Lévai Ferenc, a Magyar Akvakultúra és Halászati Szakmaközi Szervezet szóvivője szerint ez a támogatás gyakorlatilag semmire sem elég, az ágazatot magára hagyták.

Aggasztó ütemben öregszik a magyar társadalom, nagy bajokat okozhat ez a betegség

Néhány évtizeden belül a társadalom egyharmada 65 éven felüli lesz, így a családok mellett a szociális és egészségügyi ellátórendszernek is fel kell készülnie arra, hogy nagyobb feladatot jelent majd a demens betegek gondozása – mondta az InfoRádióban Beneda Attila család- és népesedéspolitikáért felelős helyettes államtitkár.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.07. hétfő, 18:00
Karácsony Gergely
Budapest főpolgármestere
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. október 5. 19:01
×
×
×
×