eur:
401.37
usd:
365.71
bux:
73411.75
2024. október 6. vasárnap Brúnó, Renáta
Sotra, 2017. november 25.A norvég Heidi Löke támad Bíró Blanka kapujára a női kézilabdázók Möbelringen Kupájának 2. fordulójában játszott Norvégia - Magyarország mérkőzésen a norvégiai Sotrában 2017. november 25-én. A magyar válogatott 29-24 arányú vereséget szenvedett a világbajnoki főpróbának számító felkészülési tornán. (MTI/EPA/NTB Scanpix/Vidal Ruud)
Nyitókép: MTI/EPA/NTB Scanpix/Vidal Ruud

A fia fejelte le a világhírű norvég kézilabdázónőt

Heidi Löke a január elején történtek óta nem tud pályára lépni.

A norvég női kézilabda-válogatott sztárjátékosa, Heidi Löke január 6-án a kisfiával játszott odahaza. Egy váratlan mozdulattal a gyermek hátradobta a fejét, és lefejelte az édesanyját. A baleset lassan két hónapja történt, de Heidi Lökének azóta is nagy fájdalmai vannak – írja az Origo.

A beálló, aki korábban évekig a Győri Audi ETO játékosa volt, továbbra sem tud játszani, így szereplése veszélybe került a március közepi női olimpiai selejtezőn is. Heidi Lökének nagyon magas a fájdalomküszöbe, de amikor magas a pulzusa, akkor óriási fájdalmai vannak. Nemcsak az orra, de a feje is fáj. "Dörömbölést érzek az orromban, és fejfájásom van. A fájdalom szinte elviselhetetlen" – mondta.

2020 nyarán orrműtéten esett át, akkor hét kisebb törést találtak az orrában. Ezek után az őszi Dánia–Norvégia mérkőzésen újra orrsérülést szenvedett. Jelenleg csak olyan edzéseket tud végezni, amelyeken nem emelkedik meg a pulzusa.

Címlapról ajánljuk
Olyan betegséget terjesztenek már itthon is a szúnyogok, ami ellen nincs védőoltás

Olyan betegséget terjesztenek már itthon is a szúnyogok, ami ellen nincs védőoltás

A tavalyi évhez képest háromszorosára nőtt a nyugat-nílusi lázzal fertőzöttek száma Magyarországon, a 2018-as járvány adatait azonban még messze nem közelíti meg. A Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Központ kimutatásai szerint itthon az idén eddig 99-en kapták el a vírust, a legtöbb eset Budapesten, Pest és Hajdú-Bihar vármegyében volt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.07. hétfő, 18:00
Karácsony Gergely
Budapest főpolgármestere
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×