eur:
392.5
usd:
362.56
bux:
72003.53
2024. július 5. péntek Emese, Sarolta

Mbappé kiütötte a Barcelonát a Camp Nouban

Mindkét mérkőzés vendégsikert hozott a labdarúgó Bajnokok Ligája tavaszi nyitányán. A Liverpool FC 2-0-ra nyert Budapesten az RB Leipzig ellen. A Paris SG a Camp Nouban, a három gólt szerző Kylian Mbappé vezérletével 4-1-re nyert a Barcelona ellen.

BUDAPEST. Kivonult az RB Leipzig és a Liverpool a Puskás Aréna gyepére. Gulácsi Péter a németek kapusa, Willi Orbán a cserék között kapott helyet.

BARCELONA. Nincs meglepetés az összeállításokban, azt leszámítva, hogy Ronald Koeman a kezdő csapatba állította a négyhónapos kihagyás után játékra kész Gerard Piquét.

BUDAPEST. Angelino kitűnő beadása után Olmo előrevetődve kapura fejelt, a labda a jobb kapufáról kipattamt. Alisson és a Liverpool szerencséjére a vetődő kapus hátáról nem pattant be a labda.

BARCELONA. Érdekes, hogy az első tíz percben a PSG alamivel többet birtokolta a labdát.

BUDAPEST. Mohamed Szalahé volt az első Liverpool-helyzet, Gulácsi jól lépett ki elé, bravúrral védett.

BARCELONA. Antoine Griezmann előtt alakult az első hazai helyzet, Navas jól védett.

BARCELONA. Pedri eladott labdájából indult a PSG-kontra, Icardi ellőtte a labdát Ter-Stegen mellett is, de Pedri visszaért és tisztázott.

BARCELONA. Vezetnek a katalánok, Lionel Messi büntetőből vágta a labdát Keylor Navas kapujába. Bosszantó lehet a párizsiak számára, hogy Kurzawa teljesen fölösleges szabálytalanságot követett el De Jonggal szemben. Barcelona–PSG 1-0

BUDAPEST. Gulácsi nagyon éber volt, jó kifutással tisztázott, majd rohant vissza Robertson emelése után, a labda elkerülte a felső sarkot.

BARCELONA. Marco Verratti átadásából Kylian Mbappé kiegyenlített, Barcelona–PSG 1-1

Félidő mindkét pályán, a Puskás Arénában nem volt még gól, a Camp Nouban 1-1-re állnak.

BUDAPEST. A félidő első helyzete az RB Leipzigé volt, Dani Olmo passzából Nkunku lépett ki, Alisson Becker bravűrral védett.

BUDAPEST. Sabitzer rosszul passzolt hátra, Klostermann nem tudta megszerezni a labdát, Mohamed Szalah ellenben igen, könnyedén rávezette a labdát Gulácsi Péterre és a bal sarokba lőtte a labdát. RB Leipzig–Liverpool 0-1.

BUDAPEST. Újabb nagy lipcsei hiba, ezúttal Mukiele nem tudta elrúgni a labdát, Sadio Mané kilépett vele, s belőtte. RB Leipzig–Liverpool 0-2.

BARCELONA. Továbbra is 1-1 az állás, visszaesett a játék színvonala.

BUDAPEST. Beállt Willi Orbán a lipcsei csapatba.

BARCELONA. A PSG nagyon belehúzott, Florenzi beadása után Piqué bizonytalankodott, Kylian Mbappé pedig vezetést szerzett a párizsiaknak. Barcelona–PSG 1-2

BARCELONA. Moise Kean közelről a kapuba stukkolta a labdát.Barcelona–PSG 1-3.

BARCELONA. Hihetetlen, már háromgólos hátrányban a Barcelona. Kylian Mbappé mesterhármast szerzett a Camp Nouban. Barcelona–PSG 1-4.

Végeredmények: RB Leipzig–Liverpool 0-2, Barcelona–PSG 1-4.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
Moszkvába érkezett Orbán Viktor, Zelenszkij kész tárgyalni Oroszországgal – Háborús híreink pénteken

Moszkvába érkezett Orbán Viktor, Zelenszkij kész tárgyalni Oroszországgal – Háborús híreink pénteken

Megérkezett Moszkvába Orbán Viktor, ahol Vlagyimir Putyin orosz elnökkel is tárgyal majd. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök csütörtökön azt mondta, Ukrajna újabb békekonferenciát akar szervezni, és ezúttal már tárgyalnának Oroszországgal is. Megjegyezte ugyanakkor, nem valószínű, hogy Putyin lenne a tárgyalófél, ugyanis ő nem hajlandó elhagyni az országot. Az orosz elnök szintén csütörtökön kijelentette, kizárt, hogy Oroszország tűzszünetet kössön Ukrajnával: csak olyan megállapodást fogad el Moszkva, ami visszafordíthatatlan, és a konfliktus lezárásához vezet. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz–ukrán háború aktualitásaival.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. július 5. 08:12
×
×
×
×