eur:
396.84
usd:
355.48
bux:
74510.83
2024. szeptember 28. szombat Vencel
Cristiano Ronaldo portugál labdarúgó drágakövekkel kirakott órát és gyűrűket visel a 14. Dubaji Nemzetközi Sportkonferencián az Egyesült Arab Emírségek fővárosában 2019. december 28-án.
Nyitókép: MTI/EPA/Ali Haider

Koronavírus: eljárás indulhat Cristiano Ronaldo ellen – videó

Átlépett egy határon: vizsgálat indult Cristiano Ronaldo ellen, miután a Juventus futballistája a gyanú szerint megszegte az olasz járványügyi korlátozásokat a hegyekben tett kétnapos kirándulásával.

Vizsgálat indult Cristiano Ronaldo ellen, miután a Juventus futballistája a gyanú szerint megszegte az olasz járványügyi korlátozásokat a hegyekben tett kétnapos kirándulásával.

Az ötszörös aranylabdás portugál támadó és kedvese, Georgina Rodríguez kedden és szerdán Courmayeurben, az Olaszország északnyugati részén található Valle D'Aosta régióban ünnepelték a nő 27. születésnapját, a közösségi médiában megosztott videón épp egy motorosszánon ültek.

Felicidades ao amor da minha ❤️

Közzétette: Cristiano Ronaldo2021. január 27., szerda

A hatóságok azért indítottak vizsgálatot, mert a pandémia nyomán kialakult helyzetben kivételes esetektől eltekintve tiltják a régiók közötti utazást, márpedig Ronaldóék Piemontban élnek. Amennyiben bizonyosságot nyer az utazás, Ronaldo várhatóan pénzbírságra számíthat.

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.30. hétfő, 18:00
Kövér László
az Országgyűlés elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×