eur:
392.28
usd:
362.28
bux:
72132.83
2024. július 5. péntek Emese, Sarolta
Mick Schumacher, az Alfa Romeo német versenyzője pályabejárást tart a Forma-1-es autós gyorsasági világbajnokság Eifel Nagydíjának otthont adó nürburgi Nürburgring versenypályán 2020. október 8-án. A futamot október 11-én rendezik.
Nyitókép: Matthias Schrader

Nem akárki mondja, hogy a Schumacher név még nem garancia a sikerre

A Ferrari korábbi elnöke szerint nem szabad túlzott elvárásokat támasztani az F1-be érkező Mick Schumacher felé.

Luca di Montezemolo volt Ferrari-elnök szerint első F1-szezonja előtt nem lehet túlzott terheket pakolni a hétszeres világbajnok, Michael Schumacher száguldó cirkuszba érkező fiának, Micknek a vállára, a név szerinte amúgy sem elég a győzelemhez, több kell.

A Sport Bildnek adott interjú Autószektor által idézett sorai szerint a szakember jónak tartja, hogy Mick egy "másodvonalas" csapatban, a Haasnál kezd, ahol fejlődhet, tapasztalatot szerezhet, előreléphet.

Mick Schumacher a március 28-i Bahreini Nagydíjon mutatkozik be a Forma-1-ben, ugyanott, ahol édesapja 2006-ban először visszavonult.

Luca di Montezemolo reméli, hogy Michael otthonról "részt vesz" fia sikereiben, és elégedett vele. Az exelnök szerint Michael valódi szuperhős volt, a Ferrari történetének legjobb versenyzője - akiről annyi ismert, hogy 2013-as síbalesete, koponyasérülése óta a világtól elzártan kezelik.

Címlapról ajánljuk
Alaptörvény-ellenes a főpolgármester-választás eredményét megállapító kúriai végzés

Alaptörvény-ellenes a főpolgármester-választás eredményét megállapító kúriai végzés

Az Alkotmánybíróság pénteken hozott határozatában megsemmisítette a főpolgármester-választásról hozott kúriai döntést, így továbbra sem fejeződött be a Karácsony Gergely és Vitézy Dávid közötti versenyfutás Budapest vezetéséért. Az ügyben a Kúriának új eljárást kell lefolytatnia, és új döntést kell hoznia.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
Főpolgármester-választás: nagy döntést hozott az Alkotmánybíróság!

Főpolgármester-választás: nagy döntést hozott az Alkotmánybíróság!

Az Alkotmánybíróság a pénteki határozatában azt állapította meg, hogy a Kúria alaptörvényt sértett a főpolgármester-választás eredményével kapcsolatos döntésekor, amikor helybenhagyta a Nemzeti Választási Bizottságnak (NVB) a főpolgármester-választás eredményét megállapító határozatát. Ezért az Alkotmánybíróság megsemmisítette a Kúria ezzel kapcsolatos döntését és új eljárás lefolytatására utasította, amelyben a Kúriának új döntést kell hoznia – ez derült ki az Alkotmánybíróság oldalán közzétett döntésből.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×