eur:
393.13
usd:
363.67
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Nyitókép: Pixabay

A Real Madridnak dagadt a legnagyobbra a zsákja

A KPMG könyvvizsgáló cég felmérte az európai egyesületek előző szezonban elért bevételeit.

A legfrissebb kimutatás szerint a spanyol bajnok Real Madrid labdarúgóklubjának volt a legnagyobb a bevétele az európai egyesületek közül a koronavírus-járvány által sújtott 2019–2020-as szezonban.

A vállalat által közölt kimutatás alapján ugyan a madridiak bevétele nyolc százalékkal csökkent a vizsgált időszakban, még így is 681,2 millió euróval a ranglista élén zártak, megelőzve a német bajnok és Bajnokok Ligája-győztes Bayern Münchent (607,2 millió euró), a Premier League-aranyérmes FC Liverpoolt (557 millió euró), valamint a francia bajnok Paris Saint-Germaint (540,6 millió euró).

A lista ötödik helyét a Serie A-ban címvédő Juventus foglalja el 401,4 millió euróval, míg a pandémia okozta veszteségek rangsorában a Paris Saint-Germain áll az élen, amely a KPMG kimutatása szerint 125,8 millió euró bevételtől esett el a járvány miatt. Ebben az is közrejátszhatott, hogy az európai csúcsbajnokságok közül tavaly áprilisban csak a franciát szüntették be idő előtt a pandémiára hivatkozva.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×