eur:
392.6
usd:
362.16
bux:
72132.83
2024. július 7. vasárnap Apollónia
Mauricio Pochettino, a Tottenham Hotspur vezetőedzője ünnepel, miután csapata a rendes játékidő hosszabbításában lőtt góllal 3-2-re legyőzte az Ajax Amsterdamot a labdarúgó Bajnokok Ligája elődöntőjének visszavágó mérkőzésén az amszterdami Johan Cruyff Arenában 2019. május 8-án.
Nyitókép: MTI/AP/Martin Meissner

PSG: elmondta párizsi székfoglalóját Mauricio Pochettino

A Paris Saint-Germain labdarúgócsapatának új vezetőedzője, Mauricio Pochettino örül a lehetőségnek, de figyelmeztette a klub éljátékosait: meg kell mutatniuk, hogy megérdemlik a francia bajnok mezét.

A Tottenham Hotspur korábbi mesterét szombaton nevezték ki. Az argentin szakember a német Thomas Tuchelt követi, akitől a Racing Strasbourg elleni siker után köszöntek el, miután a címvédő PSG jelenleg csupán a harmadik a Ligue 1 tabelláján.

"Ez a klub mindig is a kiválóságról szólt, a futballistáknak ki kell érdemelniük, hogy a csapat mezét viselhessék" – fogalmazott a 48 éves Pochettino, aki 2001-től 2003-ig maga is erősítette a párizsiakat, csapatkapitány is volt.

"Úgy gondolom, hogy fantasztikus a keretünk és elérhetjük a klub és a játékosok céljait, mert a labdarúgókban nagy a versenyszellem és trófeákat akarnak nyerni" – tette hozzá az új tréner, aki 2022 júniusáig írt alá.

A dél-amerikai szakember azt mondta, első feladata az, hogy biztosítsa, hogy a klubnál mindenki összedolgozzon.

"A legfőbb cél az, hogy mindenki egy irányba húzzon, és mindennél jobban akarja a sikert. Szilárd alapokon nyugvó erős klub akarunk lenni" – mondta Pochettino. Az új vezetőedző a szerdai, St. Etienne elleni idegenbeli bajnokin mutatkozhat be a kispadon.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.08. hétfő, 18:00
Lakatos Júlia
a Méltányosság Politikaelemző Központ stratégiai igazgatója
Folytatódnak az orosz bombázások, miközben az ukránok katonai célpontoknak látszó bábukkal próbálkoznak - Háborús híreink vasárnap

Folytatódnak az orosz bombázások, miközben az ukránok katonai célpontoknak látszó bábukkal próbálkoznak - Háborús híreink vasárnap

Az orosz bombázás három civilt ölt meg szombaton Ukrajna déli részén, Herszonban - közölték tisztviselők. Az éjszakai orosz csapások miatt több mint 100 ezer háztartás maradt áram nélkül Észak-Ukrajnában, és megszűnt a vízellátás egy regionális fővárosban - közölték szombaton az ukrán hatóságok. Közben tűz ütött ki egy gázvezetéken a Krímben - közölték vasárnap az oroszok által telepített hatóságok, akik szerint baleset történt, áldozatok pedig nincsenek. Az ukrán légierő parancsnoka mindemellett arról számolt be, hogy erői megtévesztették az orosz csapatokat katonai célpontoknak látszó modellekkel, amelyek ellen az oroszok rakétákat vetettek be. Háborús híreink vasárnap.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×