eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál

A kilencnyilas is kevés volt a darts-vb-n

Öt év után született tökéletes kör a darts-világbajnokságon: James Wade dobta ki az 501 pontot a lehető legkevesebb nyílból.

A hetedik helyen kiemelt angol játékos hétszer találta el a tripla huszast, majd a tripla 19-es következett, végül a dupla 12.

A 37 éves Wade, aki pályafutása során harmadszor produkált tökéletes kört, bravúros dobása ellenére kikapott a 26. helyen rangsorolt honfitársától, Stephen Buntingtól. Utóbbi kétszettes hátrányból fordítva 4-2-re győzött a nyolcaddöntőbe jutásért rendezett keddi találkozón.

A világbajnokság december 15-i nyitányán még korlátozott számban bemehettek szurkolók a londoni Alexandra Palace-ba, ugyanakkor tilos volt énekelni és jelmezben megjelenni, italt is csak az asztaloknál ülve lehetett fogyasztani. Azóta egy brit kormánydöntés értelmében a koronavírus-járvány terjedése miatt nézők nélkül fejezik be a vasárnapig tartó küzdelmeket.

Címlapról ajánljuk
Keményen felléptek Bécsben Orbán Viktorék az Európai Unió új vezetői ellen
Patrióták

Keményen felléptek Bécsben Orbán Viktorék az Európai Unió új vezetői ellen

Patrióta kiáltványt fogadott el az európai jövőért Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke vasárnap délelőtt Bécsben Herbert Kickl-lel, az Osztrák Szabadságpárt elnökével valamint Andrej Babis korábbi cseh kormányfővel, az ANO párt elnökével közösen vasárnap délelőtt - tájékoztatott Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×