eur:
392.6
usd:
362.16
bux:
72132.83
2024. július 7. vasárnap Apollónia
Nyitókép: Youtube

Több piros lapot érő szlovák incidens érte Kalmár Zsoltot

Pár másodpercen belül három labdarúgó is fellökte a Szered-DAC meccsen a vendégek magyarországi válogatott játékosát – az egyetlen kiállított futballista nem is tagadja, hogy "a magyaroknak" szólt a durváskodás.

Futballpályára nem illő jelenetek zajlottak le a Szered–DAC szlovákiai bajnoki labdarúgó-mérkőzésen, amelyet követően még az kiállított egyetlen kiállított játékosnak, a magyar válogatott Kalmár Zsoltot harmadjára fellökő Milos Lacnynak állt följebb.

Először is mutatjuk a DAC 1–0-s vereségével zárult mérkőzésről való jelenetet, 2 perc 30 másodpercnél kezdődik.

A "baj" forrása a szlovák felek megítélése szerint az volt, hogy a DAC játékosai nem rúgták ki a labdát, amikor a Sered egyik labdarúgója megsérült, hanem tovább vezették az akciót.

Milos Lacnyt megelőzően Adam Morong és Alex Ivan is "leütközte" Bernd Storck tanítványát, de csak Lacny kapott piros lapot, Morong sárgával megúszta, Ivan még ennyinél is kevesebbel.

Hanem aztán Lacny a meccs után Instagram-oldalán saját csapatától kért elnézést, magyarázatként pedig azt írta, "a DAC volt az ellenfél", egyértelműen utalva arra, hogy a DAC Szlovákia "magyar" csapata.

"A DAC-nak Kalmárral együtt éreznie kell, hogy ki van itthon Szlovákiában

– írta. – Ha nem játszanak a fair play szellemében, akkor megérdemli a vereséget a DAC is, Kalmárral az élen."

A sport.sk szerint a fegyelmi bizottság végül három mérkőzésre tiltotta el a Kalmárt inzultáló Lačný-t – írja a Csakfoci.hu az eseményekről.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.08. hétfő, 18:00
Lakatos Júlia
a Méltányosság Politikaelemző Központ stratégiai igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×